sâmbătă, 21 septembrie 2013

Daniel Foiea s-a intalnit cu ingerii!

Ieri, dupa amiaza, m-am intalnit cu Daniel Foiea care imi promisese ca imi va spune o poveste cu ingeri si numai. Nu stiu de cand il stiu pe Daniel, cred ca de pe cand eram copil mic si mergeam in dumbrava la joaca. Acolo venea si el cu neamurile lui. Clar ca nu vorbeam cu el ... Era baiat! Si ce sa discut cu el? In anii adolescentei ... nici atat. Apoi ... nu ne-am mai vazut pana in vara cand a venit cu fetita lui la spital pentru o operatie mai complicata.

La sfarsitul lui iulie am scris despre atingerile ingerilor si interventiile lor in viata mea. Se pare ca unora dintre noi Domnul ne-a alocat mai multi ingeri si care cam au de furca cu noi. Unii ingeri ne apar in realitate, unii in vis, unii intervin fara sa fie vazuti, unii isi lasa simtita prezenta. Daniel mi-a spus ca el a vazut ingeri, a vorbit cu ei si ei cu el. Insa nu numai atat, a vorbit cu Mantuitorul Lui, cu Isus Christos.

Lui Daniel i-au aparut in vis doi ingeri. Era pe strada la el, impreuna cu alti doi prieteni, si se apropia de casa. Pe aleea de langa bloc, in fata lui au aparut doi ingeri imbracati in alb si in lumina iar in spatele lor mai era Cineva, era Isus. A stiut ca e El fara sa ii spuna ingerii acest lucru. I-au spus sa mearga sa vorbeasca cu El, cu Isus. Simtea ca nu are incotro, nu putea alerga, nu putea fugi din fata Lui. Asa ca s-a apropiat iar Isus Christos L-a intrebat ce face si l-a rugat sa se uite la semnele de la mainile si picioarele Lui si i-a aratat coasta strapunsa. Era imbracat in alb si era inconjurat in slava.

L-am intrebat cum arata Isus si vizibil emotionat mi-a raspuns scurt: Era frumos!

Avea semne in palme, pe picioare, erau semne vizibile. Nu si-a ridicat camasa, nu a dat-o la o parte insa cumva a vazut semnul coastei strapunse. Regreta ca nu s-a uitat in ochii Lui Isus … insa nu a putut. L-a auzit insa pe Isus spunandu-i ca Il iubeste, ca a murit pentru El si a inviat. Il vrea cu El in slava, Il vrea a Lui, sa se intoarca la El, sa se pocaiasca si i-a mai spus ca i-a dat puterea sa rupa legaturile care il tin si sa Il urmeze. Insa decizia de a-L urma doar el o poate lua.

Si ... s-a trezit.

Anii au trecut ... viata si-a urmat cursul cu alegeri bune si mai putin bune. Una dintre surorile lui avea o prietena foarte buna care suferea de cancer. Boala recidivase si a fost nevoie de o interventie chirurgicala de lunga durata. In timpul operatiei, femeia asta a avut moarte clinica. Daniel stia ca e in spital, era mai in varsta ca el, nu erau prieteni apropiati ca sa mearga la ea la spital sa o vada insa o cunostea de la biserica. S-a simtit indemnat sa mearga sa o viziteze, indemnul a fost unul destul de puternic si care nu i-a dat pace. Asa ca si-a sunat sora si i-a spus ca ar vrea sa mearga in vizita la spital la aceasta femeie. A intrebat-o daca vrea sa mearga cu el ... ca sa nu se duca singur. Sora lui s-a bucurat tare mult de veste si ... de bucurie a mai sunat la una dintre surorile lor ca sa o ia cu ei. In drum spre spital, Daniel afla cate ceva despre faptul ca bolnava ... fusese in moarte clinica.

Bolnava s-a bucurat tare mult sa il vada si si-a exprimat surpriza de a-l vedea tocmai pe el in vizita la ea. Il roaga sa ia loc pentru ca vrea sa ii povesteasca ceva. Ii spune ca a avut moarte clinica si efectiv nu a mai simtit nici o durere insa a plecat sa viziteze cerul. Era o mare de oameni acolo in cer care cantau cantari de lauda, nu a inteles in ce limbi cantau insa ... se vedea pe fata lor bucuria cu care cantau. Erau multi , foarte multi oameni acolo …

In cer s-a intalnit cu Isus si in multime a vazut pe unul din fratii de la biserica. La acea vreme, omul era in viata. Insa Isus i-a spus ca vrea ca ea sa se intoarca si sa duca un mesaj pe pamant pentru Daniel Foiea. Sa ii spuna ca Il iubeste mai mult decat isi inchipuie el, ca familia din care face el parte este una speciala, este una draga inimii Lui insa Daniel e preferatul Lui. Sa ii mai spuna ca Il asteapta sa se intoarca la El, sa rupa legaturile ce il tin legat si cu toata inima sa Il urmeze.

"Imi venea sa sar pe geam de rusine ... sa dispar ... dar n-am facut-o. Mi se ridicase parul in varful capului desi mai mereu sunt tuns zero." Bolnava il intreaba: dar cum de ai venit sa ma vezi? Ce anume te-a facut sa vii? N-a avut puterea sa ii spuna ca fusese puternic indemnat sa mearga sa o viziteze. Cam intr-o saptamana insa bolnava a plecat din nou in locul pe care il vizitase numai cu putin mai devreme si sa se intalneasca cu Isus.

Cred ca cel mai bine era daca il filmam pe Daniel in timp ce povestea visul si mesajul.
Am permisiunea de la Daniel sa postez o fotografie si sa scriu povestea pe blog.

Niciun comentariu: