duminică, 1 ianuarie 2017

e nevoie de o rugăciune - Gianina Spunache

Ieri, scriam despre fata unor cunoștințe, care a avut accident. Presa a vuit despre cazul ei. Fusese declarată decedată. Numai că inima ei încă bate.

Bunicii fetei au fost vecini cu bunicii mei. Pe
fată nu o știu personal, însă îi știu părinții și pe unii dintre frații ei. Fata se numește Gianina Spunache și medical este declarată cu moarte cerebrală. Numai că inima ei refuză să înceteze să bată.

Puțin mai inainte, am vorbit cu sora ei, tot Cerasela o cheamă. Am întrebat dacă pot scrie despre ea și mi-a dat acordul.

Dragii mei, e început de an și umbra morții stă peste această familie
, care de doi ani și ceva mai are un băiat ACASĂ! Nu știu ce înseamnă să fii părinte, însă cred că e devastator să îi vezi că pleacă înaintea ta. Mai știu că mama copiilor a fost diagnosticată cu cancer acum câțiva ani în urmă, dar a fost vindecată și e dovada unei alte minuni din viața familiei lor!

Știu verdictul medicilor și nu îl contest absolut deloc.

Dar ȘTIU că am un TATĂ care poate face acel creier declarat mort să învie!
Cred că El are toată puterea în cer și pe pământ!
Cred că El poate să facă o minune pentru fata asta, pentru familia ei și pentru noi toți.

Dimineață, am citit că l-a înviat pe Lazăr
, care era mort de trei zile, care intrase în putrefacție. Geaninei încă îi bate inima!

Vă provoc la acest început de an să ne unim în rugăciune și să
-I cerem Celui ce Singur poate face minuni să intervină!
Vă provoc să fiți parte și să vedeți cum Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacov este același ieri, astăzi și în veci!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Bunä,
Oare chiar nu este nimeni pe lângä ea care sä creadä cä Dumnezeu este cu el si sä nu creadä cä e doar un om?
Oare nu este nimeni care sä creadä cu adevärat ce a spus Isus în Marcu 16:18?
Oare nu e niciun crestin adevärat?si nu mä refer la Crestin dupä Evanghelie,Baptist sau Penticostal sau chiar Ortodox(drept crestin)??dar mä refer la un Mic Christos care-L are pe Isus,pe Dumnezeu de partea lui..mä refer la vreun mic fanatic,care sä facä ce-ar face Isus?
Cred cä dacä ai crede cä esti mai mult decât un simplu om,tu ai fi cea care ar face diferenta..cu mult mai mult cei din familia ei sau apropiatii ei..
Biblia spune cä o treime din noi e Dumnezeu ÎNSUSI care s-a näscut în inima noasträ,a venit si a locuit în inima celor ce cred în El si ne-a promis cä e cu noi mereu.El nu ne va läsa..deci,dacä crezi cä nu esti doar un om,poti merge sä-ti pui mâinile peste ea si ea se va vindeca.

cella spunea...

In dimineata asta ... Gianina a plecat ACASA!

Pot face diferenta acum rugandu-ma pentru familia ei, pentru o trezire in noi!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

Salut Cella!

Te rog sa nu mai faci si tu ce face presa, adica sa "vuiesti" si tu cu informatii false...din auzite...de pe la bunici...care cu barfa tare se mai pricep...

Familia la momentul actual este compusa din 3 "BAIETI", 6 fete, o mama si un tata. O familie deosebita in tot ce este bine, curat si demn pentru un crestin - o familie exemplu!

Pe langa durerea ingaduita...te mai gasesti si tu sa provoci durere, declarand morti pe alti 8 copii din famile (9-8=1 =>care spui ca e "ACASA" - adica in viata se intelege) ei (9) copii fiind in viata, sanatosi si frumosi.

Totusi, sa te documentezi ca e adevarat ce spun, te rog sa participi alaturi de familie la acest eveniment nedorit (la priveghi/inmormantare) si sa numeri copiii familiei +cumnat(i), cumnata(e) si nepot(i).

Multumesc pentru intelegere, (daca intelegi) si sa nu mai faci acest gest niciodata (postand ceva compus sau din auzite, apoi verifica exprimarea inainte de postare.

P.S. - Poti sa iti ceri scuze de la familie pentru postare sau mai bine sterge-o! NU COMMENTUL MEU CI POSTAREA TA ERONATA.

(De aceasta data o sa timit o copie al acestui comentariu si "BAIETILOR" acestei familii care sunt in viata si imi sunt prieteni adevarati.

cella spunea...

Dragul meu ...

Nu ai inteles nimic din ceea ce am scris si ... imi pare rau pentru tine.

Articolul a fost citit si aprobat de Cerasela, sora Gianinei. Daca era ceva gresit, nu crezi ca ar fi spus?

In aceste momente pot doar sa iti spun: Condoleante!

Unknown spunea...

Lăsati vorbele,rugati_va pentru sufletul ei .....Dumnezeu sa aibă grija de ea acolo sus

Anonim spunea...

Am aflat mai târziu cä Gianina îsi dorea sä plece "acasä" deci cred cä deja sunt unele explicatii,care anuleazä chiar ce am scris eu..
O minune e bunä si chiar posibilä celor ce cred cu adevärat,dar tot mai bine este sä nu avem nevoie de ele si sä traim victoriosi prin orice fel de încercare..se pare cä Gianina încä nu trecuse peste evenimentul mortii fratelui ei..si probabil ea chiar credea cä va merge acasä..si poate ea chiar credea în minuni si când crezi cu adevärat,chiar se întâmplä..
E doar o micä presu'pozitie

Insä,despre noi cei vii..da,noi avem încä de luptat pe pämântul acesta.."lupta cea bunä a credintei"
Ar fi bine sä ne purtäm ca niste crestini care chiar cred ce a spus Isus..
Care nu plâng,sau sunt distrusi când cineva drag pleacä acasä..care chiar se bucurä neâncetat în orice circumstantä..si exemplele pot continua..Nu stiu cine esti,dar as vrea sä poti întelege cu ocazia asta cä nu esti doar un om,asa cum ai scris în descrierea ta din blog,ci tu dacä ai crezut în fiul lui Dumnezeu,te-ai näscut din nou si crezi cu adevärat cä Duhul Sfânt locuieste În tine,atunci tu ai în tine tot ce ai nevoie sä faci diferenta în în bine în jurul täu..e trezirea de care avem nevoie..sä credem cu adevärat..
Mä bucur cä Gianina a plecat la Domnul!! Slavä Domnului!!