vineri, 25 decembrie 2020

cu colindul ....

Cu vreo câțiva ani în urmă, cu câteva zile înainte de Crăciun, primesc un telefon și sunt întrebată când mergem să colindăm? Să stabilim zilele și traseul.” Nu aveam chef să mai merg cu colindul. Mă simțeam obosită! Să meargă copiii și cei mai tineri. Mi-am spus că vremea mea de a merge la colind s-a încheiat.

Și, nu m-am dus.

La câteva ore după acel apel telefonic, vocea mea a început să aibă probleme și vreme de vreo două săptămâni am fost răgușită că abia puteam vorbi. Când au venit colindătorii la noi acasă, nu am putut scoate o notă.

Cum am reacționat anul următor? Eram prima la colindat. Îmi învățasem lecția!

Anul acesta nu am mers și nu se merge cu colindul. Dar acasă la mine pot cânta. Bine că am vecini faini și nu am calorifere care să mă anunțe că îi derajează cântul meu. O noapte sfântă binecuvântată este colindul hit al inimii mele în acest an.

https://www.youtube.com/watch?v=5s-rPQvPmjs

Ce colind răsună în inima ta în aceste zile?

Ce colind fredonezi?

Vă doresc să nu lăsați frica, grija, teama, spaimă să vă fure bucuria Sărbătorii. Vă doresc să dați poverile, durerile, trădările, necazurile Celui venit de Sus, Cuvântului Întrupat și să vă bucurați de binecuvântările pe care vi le-a dat astăzi!

Niciun comentariu: