duminică, 11 noiembrie 2007

"gandesc deci exist"?

mhmh posibil ....
Stiu ca in plan de fapt exist din vesnicie ... dar am aparut acu ceva ani in urma. Dar ... de ce am fost in plan? De ce exist? De ce a trebuit sa ma nasc? Cand sunt atitia oameni ... la ce mai trebuiam si eu? Intrebari pe care mi le-am pus si ... la care am aflat raspuns.
AM UN SCOP. Nu sunt la intamplare. Cu grija a fost ales timpul, tara, imprejurarile, bunicii, parintii, fratii, diferenta de varsta si nu numai dintre noi, oamenii de langa mine care sa ma influenteze, momentul cand sa inteleg ca nu-s o "intamplare".
Sunt creata pentru a da slava Lui Dumezeu. El se desfata privindu-ma cand eu fac totul spre gloria LUI, cand eu Traiesc pentru El. Eu sunt una din operele Lui de arta. Nu sunt oricine. Nu sunt fiica oricui. Sunt fiica Dumnezeului Prea Inalt.
Tu cine esti?

2 comentarii:

Rodica Botan spunea...

O mica bucatica intr-un puzzle urias...cum i-ar sta sa aiba lipsa o bucatica? Tare urit...avem si noi importanta noastra undeva...in marele tablou...asta-i chiar glorios...de unul singur sint nimic, dar in marea pictura a universului sint indispensabil!!!

cella spunea...

intr-adevar un puzzle ar arata urat fara o bucatica ... oricare ar fi ea.
suntem pretiosi si uneori uitam.