duminică, 2 noiembrie 2014

Toate au fost facute prin El si pentru El. HOSHIANA!

Îmi continui călătoria de a descoperi cine este Isus Christos = Yeshua HaMashiach şi am găsit un text în Coloseni 1:15-23.


"15. El este chipul Dumnezeului celui nevazut, Cel intai nascut din toata zidirea.

16. Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. 

Toate au fost facute prin El si pentru El.

17. El este mai inainte de toate lucrurile, si toate se tin prin El.

18. El este Capul trupului, al Bisericii. 

El este Inceputul, Cel intai nascut dintre cei morti, pentru ca in toate lucrurile sa aiba intaietatea.

19. Caci Dumnezeu a vrut ca toata plinatatea sa locuiasca in El 20. si sa impace totul cu Sine prin El, atat ce este pe pamant, cat si ce este in ceruri, facand pace prin sangele crucii Lui.

21. Si pe voi, care odinioara erati straini si vrajmasi prin gandurile si prin faptele voastre rele, El v-a impacat acum 22. prin trupul Lui de carne, prin moarte, ca sa va faca sa va infatisati inaintea Lui sfinti, fara prihana si fara vina; 23. negresit, daca ramaneti si mai departe intemeiati si neclintiti in credinta, fara sa va abateti de la nadejdea Evangheliei pe care ati auzit-o, care a fost propovaduita oricarei fapturi de sub cer si al carei slujitor am fost facut eu, Pavel."Niciun comentariu: