marți, 25 decembrie 2012

vă aduc o veste bună!

„Nu vă temeţi, pentru că iată, vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul: 11 astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor, Care este Cristos, Domnul!

12 Iată care va fi semnul pentru voi: veţi găsi un Copil nou-născut, înfăşat şi culcat într-o iesle.“

13 Şi deodată, împreună cu îngerul s-a unit o mulţime de oaste cerească, lăudându-L pe Dumnezeu şi zicând: 

„Slavă lui Dumnezeu în înălţimi şi pace pe pământ, între oamenii peste care se odihneşte bunăvoinţa Lui!“ Luca 2:10-14

Cuvintele acestea le-au auzit pastorii din campia Bethleemului in ziua nasterii Lui Mesia. Nu le-au compus ei, nu au venit Iosif sau Maria sa ii invete ce sa spuna, nu s-au dus sa fie invatati de preoti si rabini. Ingerul care le vorbea si multimea de oaste cereasca a coborat pe pamant sa aduca vestea nasterii Celui venit de Sus, Celui promis, asteptat, Mesia, a Mielului Lui Dumnezeu care ridica pacatul omenirii.

Va doresc sa nu va temeti de vestea buna adusa de ingeri si sa lasati bucuria adusa din cer de Mesia sa va umple inimile si sa vi le intoarca spre El. 
Jews News - A majestic scene in Mount Hermon in northern Israel ... winter is such a beautiful time of year in the Holy Land!

2 comentarii:

Livius spunea...


Atunci, din cer, s-a vestit PACEA, der nu pentru tot norodul, ci numai intre oamenii placuti lui Dumnezeu. De fapt profetul Isaia trambitase cu sute de ani inainte ce avea sa fie: " Cei rai n-au pace, zice Domnul"
Si sa sti ca lucrurile au ramas la fel.










cella spunea...

Sunt total de acord. Pacea Lui nu e pentru toata lumea ci numai pentru oamenii placuti Lui.