vineri, 1 noiembrie 2013

Rivkah Lazarovici, I found the Jewish Messiah

Nascuta in Barlad, spitalizata o vreme in Bucuresti, intra in contact cu crestinii si apoi cu mesianicii intalnindu-L pe Mesia. Sefora Barbu joaca un rol important in convertirea adolescentei Rivka si cred ca urmasii Seforei vor fi incantati sa auda si sa vada aceasta marturie.

2 comentarii:

AICISIACUMACOLOCURAND spunea...

Multumesc foarte mult pentru aceasta postare!Pe Rivka am cunoscut-o din momentul pocaintei ei la 18 ani si eu avand aceeasi varsta si fiind credincioasa dela 14 ani Am ramas in legatura pana azi, desii ne despart continente si oceane.
Chiar azi am vorbit cu ea.E in covalescenta dupa o operatie majora,dar era fericita ca Domnul s-a folosit de ea sa spuna despre Mntuitorul ei Mesia al ei si la alti bolnavi si personal medical si s-a bucurat chiar in suferinta pe patul spitalului stiind ca toate au fost ingaduite de Dumnezeu cu un scop.
Sa ne rugam pentru ea caci ea e singura ,nu are pe nimeni ca ruda de trup dar e intr-o adunare Mesianica sanatoasa si Rivka e o buna lucratoare in campul Evangheliei,o adevarata misionara mesianica
Domnul sa te binecuvinteze si pe tine si pe toti care iubiti pe Mesia Domnul Isus!
Mult Har si binecuvantari!
Virginia Brasov

cella spunea...

Ne rugam pentru ea si multumim pentru ceea ce ne-ai scris despre ea.
Fii binecuvantata!