miercuri, 19 septembrie 2012

cand aripile par sa-si fi uitat zborul

Mi-am propus sa celerbrez, sa sarbatoresc, benchetuiesc, petrec! Nu e o petrecere data de mine, pregatita de mine sau pentru mine. E pregatita, organizata, anuntata de Dumnezeu.
La aceasta petrecere nu sunt singura si, ... vreau sa le multumesc unor oameni dragi mie pentru ca ma ajuta sa  imi tin atintite privirile la Tata cand cararea vietii devine ingusta si extrem de periculoasa, ma incurajeaza, sustin, impulsioneaza, mustra, sustin, cand aripile mele par sa-si fi uitat zborul.

Multumesc Livius Puraci, Daniel si Daniela Branzei, A.Dama, Rodica Botan, Elena, Oana, Misu si Kos, Denisia, Cristina - Bat Melech, Vindecatorul, Monna, Ionel si Tatiana Luca, Otniela, Oti, ... .

Cei mentionati  mai sus o sa imi spuna ca nu au facut nimic special, ca au fost ei ... ca ei nu vad de ce le multumesc ;)). Insa, habar nu au, ca au fost acolo cand a trebuit, au scris cuvinte ce au fost ca un balsam pentru inima mea, mi-au trimis un mesaj sau o incurajare cand eram prin gropile abisale ..., m-au provocat sa vorbesc cu Tata despre durerile mele, sa i le dau Lui, sa las visele sa creasca si sa devina realitate ...

15 comentarii:

A.Dama spunea...

Iar petrecere, Cella draga?
Multumesc si eu de invitatia la petrecere!
Binecuvantari nenumarate de la Cel ce le are pe toate! :)

Oana spunea...

Daca spun Multi ani binecuvantati inainte, cu Domnul!....e deplasat, Cella?
Te imbratisez. Eu chiar nu merit ce zici tu acolo despre mine, poate doar gandul meu sa te fi ajutat/sustinut...periodic. Pup.

cella spunea...

Am decis sa petrec in fiecare zi ;).
Nu e bine?

Multumesc frumos de urare!

cella spunea...

nu e deplasat Oana draga. E ffoarte bine ;)).

Bat Melech בת מלך spunea...

Esti o femeie tare faina Cella, din toate punctele de vedere. Fii binecuvantata! Shalom :)

cella spunea...

Iau si eu ce-i fain de la voi si ... cresc;))
Shalom!

Tafnat_Paeneah spunea...

din frumusețea Cerului sublim azi tu petreci cu sfinții Lui în parte ,curând cunoaște-vom deplin iubirea-I ce cu drag ne poartă.
Maranata!

cella spunea...

Ce fain sunaaaaaa!!!

Multumesc frumos!

ce sfinti frumos sunt pe aici ;))

Unknown spunea...

I see what you did there! :))... Carevasazica ti-am dat destula bataie de cap ca sa poti spune ca ti-am fost de folos:))) Love you Cella, my spiritual mum!

Unknown spunea...

I see what you did there! :))... Carevasazica ti-am dat destula bataie de cap ca sa poti spune ca ti-am fost de folos:))) Love you Cella, my spiritual mum!

cella spunea...

Normal ca mi-ai dat bataie de cap ;)).

Anonim spunea...

In lucrurile in care am ajuns de aceeasi parere, sa mergem inainte, in celelalte, mai lucram la ele!

Kostinush spunea...

:D Sunt asa de fericita ca sunt...in aceasta lista....pfff si eu simt aceasta,chemare,bucurie....la acea masa pfff ce bine o sa fie ...toti impreuna la masa LUI ! De abea astept ...ca poate acolo ne vom termina discutiile pe diferite teme :lol: . Te pup cu multa dragoste:prieteni: si te imbratisez cu multa putere.

cella spunea...

Fr. Livius,
eu sunt in proces de invatare si ... am zis ca mai si ascult ;))

cella spunea...

Kos,
cred ca unele povesti noi le vom termina in cer ;)))