joi, 18 aprilie 2013

A.Dama - astept minuni

De la Isaia invat, precum poporul vremii lui, ca Domnul Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov este Dumnezeul Atotputernic, Creator, Cel ce are totul in control, Cel ce stie cand un fir de par vrea sa fie liber, Cel ce stie ce e in celulele din corpul meu, Cel ce e de la inceput si e Vesnic, Cel ce m-a ales sa ii fiu fiica prin Fiul Sau, Cel ce a suflat viata in narile mele si a pus duh din Duhul Sau in mine, Cel ce leaga inimile oamenilor si ii face prieteni ca David si Ionatan, Cel ce ne vrea fericiti si impliniti in El.

Pe A.Dama, El a adus-o in viata mea ... si ne-alegat inimile, ne-a facut prietene. Acum, prietena mea e in spital ... Nu pot fi fizic acolo insa ma pot ruga pentru ea si pot cere si altora sa o faca. 

Imi inalt ochii si intreaga fiinta catre Tata si II cer sa isi puna mana peste ea ca sa II dea pacea Sa, sa ii dea putere sa treaca prin investigatiile medicale, prin procedurile dureroase ce le are de indurat, prin oboseala data de rutina medicala, prin vartejul in care a intrat. 

Apoi ... II cer Tatii sa fie cu doctorii, sa miste inimile celor ce o vor opera, ce sunt in spital si trebuie sa o aiba ca si pacienta si sa se poarte frumos si ceresc cu ea, sa fie cu mainile si mintile doctorilor, sa le dea intelepciune, putere, ... 

Tot in Isaia gasesc trei promisiuni facute de Domnul pentru Israel. Eu sunt a Lui si imi iau promisiunile astea pentru mine personal insa sunt la fel de valabile si pentru A.Dama.
"10 Deci nu te teme, căci Eu sunt cu tine! 
Nu te înspăimânta, căci Eu sunt Dumnezeul tău! 
Eu te voi întări, te voi ajuta şi te voi sprijini cu dreapta Mea izbăvitoare!
....
13 Căci Eu sunt DOMNUL, Dumnezeul tău, Care te apuc de mâna dreaptă şi-ţi zic: ‘Nu te teme, Eu te voi ajuta!
14 Nu te teme, .....! Eu Însumi te voi ajuta!’», zice DOMNUL, Răscumpărătorul tău, Sfântul lui Israel. " Isaia 41:10-14

Azi este ea in spital si are nevoie de rugaciune. Maine pot fi eu ... sau altcineva. Am invatat ca degeaba spun ca ii iubesc pe fratii si semenii mei daca stau cu mainile in san si astept minunile. Minunile se intampla cand cu intreaga fiinta cer Tatii sa intervina, sa schimbe cursul normal al lucrurilor, sa schimbe dispoziitile inimilor, sa imputerniceasca maini, sa invredniceasca oameni ca sa devina ingeri ce fac Voia Lui.

10 comentarii:

Oana spunea...

Fie A.Dama sub sfântă ocrotire!

Mă alătur gândului tău, Cella... (mă crezi ori nu, dimineaţă m-am trezit cu gândul la ea, nu ştiu de ce...sau poate ştiu).
Straniu cum pot palpita constant inimi faţă de alte inimi neîntâlnite, în fapt, decât pe calea Internetului. Şi totuşi se întâmplă...
Doamne-Ajută!

cella spunea...

Oana draga,

Stiu ca Tata face minuni, leaga inimi, le face sa tresara, palpite cand cineva drag vazut sau nevazut e in durere.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Amin!

cella spunea...

Multumesc ca esti alaturi de noi in rugaciune!

Unknown spunea...

A.Dama, cerul si inimile noastre sunt in miscare pentru tine!
Crede, fi puternica, spera, si mai sus de toate incredinteaza-te ca Dumnezeu nu a gresit si stie atat de bine ce-i de facut! Esti in rugaciunea mea!

Unknown spunea...

A.Dama, cerul si inimile noastre sunt in miscare pentru tine!
Crede, fi puternica, spera, si mai sus de toate incredinteaza-te ca Dumnezeu nu a gresit si stie atat de bine ce-i de facut! Esti in rugaciunea mea!

cella spunea...

Multumesc frumos Oti!

Fii binecuvantat!

A.Dama spunea...

Va multumesc inimos si rod(n)icos pentru toate cuvintele frumoase si pentru toti rugii trimisi la Tronul de Har si Indurare!
Va rog sa ma iertati ca nu va pot scrie individual fiecaruia, mai ales ca nici n-as avea voie sa folosesc "tehnologia", dar va asigur ca m-a emotionat fiecare gand citit aici, precum si prin celelalte parti, la Rodica, la Marinel, la Camix.
Se ne-auzim mai sanatosi si mai voiosi! :)

A.Dama spunea...

Stii tu, draga Cella, Mainile astea imi spun mie mai mult decat oricui... fiindca mainile mele sunt cam ciuruite de perfuzii si branule. Of, of! As vrea sa le las macar pentru o vreme in Mainile strapunse de cuie!

cella spunea...

Draga mea,
Te cred ... insa de ele, fara ca Tu sa Il vezi, se ocupa Isus.

E acolo cu tine ...