luni, 2 septembrie 2013

e nevoie de o rugaciune - David Finti

Update 01.10.2013
http://www.hadassah.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=keJNIWOvElH&b=7730783&ct=13319447&notoc=1
David e un tanar minune. Minunea asta e o alta dovada a faptului ca Domnul ne asculta rugaciunile, ii pasa de durerile noastre, e langa noi, cu noi si pentru noi!

Update 20.09.2013
"Acum cateva zile, seful sectiei de terapie intensiva i-a spus : "WE WON ... and David WON!"..cu alte cuvinte ... viata lui David nu mai este in pericol! David a fost transferat la sectia de chirurgie plastica."
Update 16.09.2013
Astazi David va intra intr-o alta operatie la chirurgie plastica. Orice rugaciune conteaza si eu stiu ca Domnul raspunde!

Update 12.09.2013
David se sime mult mai bine si face progrese fumoase insa drumul pana la insanatosire este lung dar deja se pare ca a trecut cu bine un prim hop!
Familia multumeste tuturor celor care au fost alaturi de ei in aceste momente grele.

Update 08.09.2013
Respira autonom si se recupereaza incet si sigur iar doctorii sunt optimisti. Insa va rog sa va rugati in continuare pentru el si pentru parintii lui. Nu e usor ca si parinte sa treci printr-o astfel de incercare. Stiu si cred ca Dumnezeul care ne-a creat poate sa dea viata inapoi, poate face minuni si raspunde la rugaciuni.

Update 03.09.2013
David a trecut peste operatia de ieri. Intre timp am aflat ca vineri a mai avut una. Respira autonom si medicii sunt optimisti. Comunica prin zambete si miscare a capului cu mama lui.
Insa ... trebuie sa ne rugam in continuare pentru el si parintii lui.

Update 02.09.2013
Astazi David va avea o alta interventie chirurgicala si dat fiind situatia lui, nu cred ca e una usoara. Parintii ne roaga sa ii sustinem in rugaciune, sa cerem indurare de la Domnul pentru David si pentru ei, sa cerem intelepciune pentru medici, asistente si personalul medical din spital.

Update 26.08.2013
David a fost trezit de catre doctori, raspunde la intrebarile parintilor cu da si nu, poate respira singur. Dar, continuam sa ne rugam pentru o vindecare deplina a lui.

Update 22.08.2013 - 14.10
David este in a treia zi dupa operatie. Operatia a trecut cu bine si familia a primit vesti imbucuratoare de la doctorii care l-au operat.

Update 19.08.2013 - 20.50
David a iesit din operatie si a trecut cu bine prin ea. Continuam insa sa ne rugam pentru el.

In 10 august anul acesta m-a sunat un prieten sa imi spuna sa ma rog pentru un tanar ce fusese dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. O stiu pe una dintre prietenele acestui tanar. Pasionati de fotografie, David Finti si aceasta prietena a lui, au vrut sa surprinda unghiuri cat mai frumoase, unice care sa incante apoi ochii si inimile noastre! Erau undeva pe la pasarela Bucium si el a urcat pe un vagon de tren. Ce nu a stiut el e ca a intrat intr-un camp electric si declansarea aparatului a produs un arc electric. A fost electrocutat si are arsuri de gradul II si III pe mai mult de 85% din corp.

Personal nu il cunosc pe David  insa am prieteni care il stiu pe el si pe parintii lui. Tanarul se numeste David Finti si din toamna ar trebui sa isi ia legitimatia de student  la medicina. Situatia lui e grava insa stabila. A fost dus de urgenta saptamana trecuta in Israel la spitalul Hadassah Ein Kerem Medical Center din Ierusalim si astazi va fi operat. Va fi o operatie dificila - chirurgie plastica.

Informatii despre David se gasesc aici  si aici.

Va provoc sa inaltati rugaciuni catre Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov pentru acest tanar. Haideti sa lasam grijile care ne impovareaza la orice pas, sa ne largim inima si sa cerem Domnului sa ii redea viata, sa faca o minune cu el. Minunea asta sa intareasca credinta noastra in Singurul Dumnezeu Adevarat, in Cel ce are toata puterea in cer si pe pamant, in Cel venit de Sus, in Cel ce este Viata, ce poate da viata, in Cel ce este Domn si Mantuitor.

Haideti sa cerem binecuvantarea Domnului peste medici si peste personalul ce se ingrijeste de el, sa reverse Domnul putere, dragoste si compasiune in inimile lor insa si in ale noastre. In acelasi timp sa ne rugam pentru familia acestui copil care se afla langa el si care au nevoie de oameni care sa mijloceasca in rugaciune pentru ei.

Cei care vor sa faca mai mult decat sa inalte o rugaciune, o pot face. S-a deschis un cont in lei: Andrei Finţi DEB.DIRECT: RO 11 INGB 0000 9999 00263389.


Imagine preluata de pe Facebook

Comentariile rautacioase au fost sterse si acest post va avea comentariile manageriate. 

9 comentarii:

Anonim spunea...

Pana la urma, cine e prietena sa?

Liviu Goldenberg spunea...

Conteaza? Sincer, n-am cunoscut om cu atati de multi oameni alaturi ca si David. Sute de inimi bat in acelasi gand: sa se faca bine David. Din pacate, asa suntem noi romanii: can-can-ul e mai important decat omul in sine....

cella spunea...

Prietena sa sunt si eu in aceste momente ... si asta pentru ca am decis sa ma rog pentru el si sa cer Domnului sa se indure de David.

elena marin-alexe spunea...

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe David şi mâna Lui să fie peste el, amin.
Alătur şi ruga mea, Rodica...
Pace şi har!

Anonim spunea...

Ma alatur rugaciunilor voastre si sper sa treaca cu bine de toate aceste chinuri.

Anonim spunea...

Draga Cella,
mai ai vesti ? se pare ca respiratia nu e tocmai usoara si ca s-a faut, sau se face o traheotomie. parintii sunt tare îngrijorati si nu mai prea raspund la telefon. Multumesc

cella spunea...

Deocamdata nu!

Cred ca nu e usor pentru ei si cu atat mai mult pentru David.

Ne rugam in continuare si eu stiu ca Domnul lucreaza. Nu in timpul meu ci in al Lui. Nu cum vreau eu ci cum vrea El.

Cristina spunea...

Ma gindesc zilnic la David pe care l am cunoscut din prima zi cind a venit pe lume, si ma rog sa fie ocrotit in teribila incercare, el si parintii lui

Anonim spunea...

Stimata doamna,
Ce vesti mai aveti in legatura cu starea sanatatii lui David?
Va multumim