duminică, 8 decembrie 2013

e nevoie de o rugaciune - Teodora Baciu

Update 13.12.2013
Teodora a fost astazi deconectata de la aparate si a facut primii pasi singura. Doctorii se minuneaza de progresul ei. A mancat si ceva mancare solida.

Minunile vin daca le cerem, daca le asteptam, daca avem ochi sa le vedem

Update 10.12.2013, or 16.00
Tocmai am vorbit cu Bebe - tatal Teodorei care mi-a spus ca ea e bine. Aseara s-a trezit, vorbeste, azi deja a baut putina apa.
E nevoie insa in continuare de rugaciuni inaltate pentru ea iar familia lor ne multumeste pentru ca le suntem alaturi.


Update 09.12.2013, ora 19.11
Baciu Catalin
Dragii nostri. Astazi pe la h 12.30, Teodora a iesit din operatie. Ii multumim lui Dumnezeu pentru ca dupa 5 h de operatie, nu au fost complicatii si operatia a decurs foarte bine. Domnul profesor Eugen Sandica, impreuna cu echipa dumnealui, au dat dovada inca odata de mult profesionalism. Multumim tuturor care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit! Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si sacrificiul vostru!
Bebe, Mirela, Teo si Sabina.

Update 09.12.2013, ora 13.10
Doctorul a iesit din operatie si a spus ca operatia a decurs bine iar Teodora e bine.

08.12.2013
La 16 ani credem ca avem viata inainte.
La 16 ani suntem de neinvins.
La 16 ani luam taurul de coarne si vrem sa vedem cine e mai tare.
Visele insa se pot da peste cap cand doctorul te trimite la un specialist si asta te trimite la altul.

O adolescenta de 16 ani, maine dimineata la ora 8.15, ora Romaniei, va intra in operatie pe cord deschis. Pe aceasta adolescenta o stiu ... de pe cand era in burta mamei ei. E nepoata cumnatei mele.

Teodora Baciu viseaza sa devina judecator. Insa ca sa isi consume energia si pentru ca tatal ei a fost jucator profesionist de baschet, s-a inscris la Politehnica Iasi in echipa de volei. Ca sa isi termine insa actele pentru inscriere, era necesar un control medical riguros si acolo i s-a descoperit ca are o problema la inima.

A fost sub observatie imediat dupa nastere din cauza unui orificiu buclucas la inima. Periodic a fost vazuta de medici specialisti si la 6 ani s-a comunicat familiei ca problema s-a rezolvat si orificiul s-a inchis. De fapt insa ... el a ramas deschis. Medicii de aici i-au trimis la Bucuresti si de la Bucuresti li s-a recomandat sa plece pentru operatie in strainatate.

Stiu ca viata nu e in mana noastra ci in mana Creatorului. Mai stiu ca El e Cel ce vindeca, leaga ranile, face minuni.
Haideti sa cerem Domnului sa dea intelepciune medicilor care o vor opera pe Teodora, sa fie cu mainile lor, cu inima ei, cu tot ce se intampla acolo.
Haideti sa cerem Domnului sa isi puna mana peste Teodora si familia ei, sa le dea pacea Sa in inima si fiintele lor. Sa toarne Domnul pacea Lui peste ei, o pace ce nu iti lasa creierul sa o ia razna si inima sa o ia la galop cand incercarile si necazurile lovesc in tine.

Haideti sa cerem Domnului sa binecuvante familia Baciu cu dragostea, protectia, mangaierea, alinarea si pacea Sa..
Haideti sa cerem Domnului vindecare si recuperare sub calauzirea Lui iar minunea asta sa ne intareasca credinta in El, in Cel ce are toata puterea in cer si pe pamant, in Cel ce stie fiecare nucleon din corpul Teodorei si al fiecaruia dintre noi.
De la stanga la dreapta: Teodora, Mariana (Mirela), Catalin (Bebe) si Sabina Baciu

2 comentarii:

Kostinush spunea...

:( Cred Ca Tati ii va da o noua sansa de viata. Am vazut asta in familia mea ,celui drag mie prin mainile binecuvantate ale doctorilor si cred ca se va intampla si in acset caz. Laudat sa fie Domnul pentru ceea ce va face!

cella spunea...

Kos asa credem si noi!
Acum mi-am amintit de Mishu si de operatia lui, de viata noua ce i-a dat-o si lui Tata.

A Lui este lauda!