marți, 31 ianuarie 2012

e nevoie de-o rugaciune

01.02.2012 Aseara tarziu am primit un mesaj scurt si concis: Operatia Teodorei a reusit! Cand vor fi mai multe detalii ne vor fi spuse si nou!
Nu e asta o minune? Nu facem parte si noi din si la aceasta minune? Nu e acesta un raspunsuns la rugaciunile noastre?

31.01.2012 Saptamana trecuta am primit un mesaj in care ni se scria despre o fetita, Teodora Dragomir, care s-a nascut cu trisomia 18 si care va avea o operatie pe cord.. Este fetita lui Cristian Dragomir care canta in grupul Ierusalim. Personal, nu il cunosc pe Cristian Dragomir si familia lui, insa m-am bucurat de melodiile cantate de el si cand am citit ca e vorba de fetita lor mi s-a strans inima.

Trisomia 18 este un sindrom al copiilor care lupta pentru fiecare secunda din viata lor. Mare parte din ei abia daca reusesc sa se nasca. Daca ajung la nastere au diferite maloformatii care ii provoaca din nou la lupta. Teodora are o malformatie cardiaca, din cate am inteles eu si astazi va fi operata a doua oara. Cealalta operatie a avut loc saptamana trecuta la Linz, Austria.

"Ne-a explicat ca la inima este o mica problema. O valva s-a inchis prea mult si nu ar trebui sa fie asa. MARTI (31 ianuarie) vor interveni chirurgical sa indeparteze una din cele 2 artere si vor sa vada daca pot interveni din nou si la inima sa largeasca valva respectiva. In cazul in care nu se poate, valva aceea, ne-a explicat doctora, trebuie eliminata Teodora putand supravietui si fara ea. Ar fi posibil ca la varsta de 10 ani, sa necesite un implant artificial de valva insa, din statisticile mentionate de doctora, majoritatea copiilor carora le-a fost eliminata aceasta valva, nu au mai avut nevoie cand au crescut mari, de implantarea uneia artificiale."

M-am gandit atunci daca sa scriu sau nu. Astazi insa vazand fotografiile cu ea, citind informatiile scrise de parintii fetitei nu am rezistat sa nu scriu despre ea. Habar nu am de ce s-a nascut asa, de ce fetita lor sufera de trisomie 18 si nu a altora, de ce .... de ce.... Ceea ce stiu insa e ca in Christos, parintii fetitei, sunt fratii mei. Si cum sa nu ma rog pentru ei? Fetita asta cu ochi albastri, frumosi a carei inima nu bate normal ci e ca un fosnet de ape intra din nou in operatie, iar i se despica coastele, iar i se taie ceva pe acolo pe la inima ... si are numai 1 an si 8 luni.

N-o sa aflu eu detalii foarte repede despre copila pentru ca nu ii cunosc insa pot sa ma rog pentru ei, pot sa ridic mainile spre cer cerand Tatalui sa calauzeasca medicii, sa tina microbii departe de ustensilele ce se vor folosi la operatie, sa fie cu echipa medicala, sa pazeasca inima, mintea si sufletul parintilor, bunicilor, apropiatilor lor. Fizic nu pot face mult. Sunt limitata. Insa Tatal meu poate face totul si eu am incredere in El.

In cer vom afla cum au influentat rugaciunile noastre, cum de noi am devenit ce am devenit si cine si-a tocit genunchii pentru noi.

8 comentarii:

livius spunea...

Vom fi impreuna cu tine alaturi de micuta bolnava. Tatal din Ceruri sa-Si intinda Mana cu indurare.

cella spunea...

Ma bucur cand si alti oameni decid sa isi plece genunchii ca sa ceara pentru altii indurare, sanatate, pace ...

Kostinush spunea...

Ne vom ruga Cella pentru acest ingeras , si ma rog ca Domnul sa isi arate FATA LUI peste acest sufletel asa de frumos .

cella spunea...

Sa dea Domnul sa o vedem sanatoasa si fericita.
Si daca auzim asta ... e bine.

Oana spunea...

Doamne-Ajută, Cella... Doamne-Ajută!

cella spunea...

Acu spun: Slava Lui!

Kostinush spunea...

Ma bucur de biruinta Domnului si sper ca intr-o zi sa o auzim pe micuta de acum cantand la fel de frumos ...poate si mai frumos..decat parintii ei . Domnul sa fie slavit!

cella spunea...

Vai ce minunat ar fi!