luni, 28 aprilie 2014

E nevoie de o rugăciune pentru România!

Ieri a fost Yom HaShoah sau Ziua Comemorării Holocaustului. Am auzit poveşti ale celor ce au supravieţuit, am vizionat clipuri din acele timpuri, iar relatările celor ce au scăpat vii din acel iad aduc fiori în suflet şi trup.




http://www.jewsnews.co.il/wp-content/uploads/2014/04/6477.jpg

Nu pot să rămân indiferentă la ceea ce se întâmplă în lume şi nu pot să stau nepăsătoare. La vecinii noştri, în Ucraina, situaţia nu e roză deloc. În acelaşi timp, urmăresc ştirile din Nigeria, Egipt, Koreea de Nord şi China unde persecuţiile şi ororile au intrat în obişuit. În Siria mai mereu apar fotografii cu decapitaţi şi cu cei ce au comis crima. 

Da, suntem în criză, e greu, e mult de muncă, e stresant însă cred că trebuie să ne uităm puţin în jur, să ne ridicăm capetele şi să ne înălţăm glasul către Domnul. Realizez că nu am fost învăţată să urmăresc vremurile - aşa cum spune Scriptura. Însă nu vreau să acuz pe nimeni pentru asta. 

E vremea trezirii!
E vremea când trebuie să ne rugăm pentru ţara asta în care locuim!
E vremea să plecăm genunchii şi să ne rugăm pentru conducătorii ţării - ei sunt pentru o vreme acolo, o vreme îngăduită de Domnul.

E nevoie de o rugăciune pentru România!
E nevoie de o trezire spirituală a noastră ca popor!
Haideţi să ne rugăm pentru România, Ucraina, Rusia, SUA, Europa, pentru situaţia politică, economică şi socială în care ne scăldăm!

Se spune că istoria se repetă pentru că oamenii nu învaţă niciodată din istorie.
E nevoie de o rugăciune pentru România!

Niciun comentariu: