duminică, 21 februarie 2010

"opera de arta"



OPERA DE ARTA (Rom 9:20-21)

 Ciopleste in mine, Doamne, chipul Tau. Nu te opri chiar daca uneori imi musc limba, de durere, sa nu strig. Tu esti Stapanul. Nu tine seama de lacrimile ce-mi curg pe piatra rece si fara forma care sunt.  Loveste cu ciocanul si indeparteaza-mi bucatile neascultarii si toate aschiile pornirilor mele pacatoase.  Ma doare dar nu Te voi intreba "de ce?", nu iti voi da nici o sugestie si nu-ti voi cere explicatii pentru ceea ce faci. Am incredere deplina in Tine. Imi e deajuns sa stiu ca Tu esti Maestrul. 

Chris

Pentru ca o sa fiu intrebata, nu pe blog ci in private, ce cauta o meditatie de-a lui aici, am de gand sa fac eu lucrurile clare ca sa nu existe "comentarii".

Acum cativa ani, pe messenger cineva vrea sa ii dau add si cum am avut de-a face si cu unii / unele ce numai frumos nu vorbeau, din prudenta intreb cu cine am onoare. Imi raspunde Chris. Dintr-un film am prins o replica: "De ce folosesti nume de scena, te crezi vedeta?" Asa ca, acum mergea la fix. Raspunsul m-a lasat pe mine cu ochii masca. Sunt Chris, cel ce canta. 

Pai, eu ii stiam melodiile ... stiam cine e Chris, "ce vrea de la mine, de unde are id-ul? " l-am luat eu tare si batoasa. El finut mi-a raspuns, nu mai tin minte ce ... insa nu s-a luat dupa gura mea mare. 

"Ne stim" cred ca de vreo sapte ani de pe messenger, eu l-am vazut in concert la Iasi si ... daca nu ne vom vedea aici face-to-face pe pamant ... in cer, Chris promit ca o sa incerc sa nu mai fiu asa batoasa.

Niciun comentariu: