duminică, 18 iulie 2010

ingerii fac de straja

E duminica dupa amiaza si de vreo trei zile parca mi-i dat totul peste cap  ..... dar in aceasta stare imi inalnesc prieteni veeeeechi, imi fac prieteni noi ... vorbesc la telefon cam tot timpul, planuiesc, dau informatii ... Aseara am asteptat pe alti cativa din "oamenii minunati" ce erau in drum spre Moldova. Daca aveam pasaportul la mine, ma luau cu ei. Numai ca dimineata eu trebuia sa astept echipele mai mari ca sa le coordonez plecarile si ... nu puteam sa ma risc sa dorm in vama ... Nici ei nu au dormit in vama si au ajuns cu bine in Ungheni.
Astept vesti ca au ajuns si ultimii cu bine si astept transmisia in direct a deschiderii pe http://www.ustream.tv/channel/missiontourlive
Stiu ca sunt unii ce se vor ruga pentru misiunea din Ungheni si am deja ceva motive: valizele pentru unul din proiecte inca nu ajuns apoi mai sunt cativa care sunt inca pe drum si ne rugam pentru ei sa ajunga cu bine, Daniel Branzei care a pregatit liderii si pastorii din zona se intoarce acum acasa si sa aibe parte un drum usor, fara prea multe ore de asteptare si de somn chinuit pe bancile inconfortabile din aeroporturi.
Pentru perioada misiunii, ma gandesc la sanatatea tuturor de acolo si ma rog ca Domnul sa le dea sanatate, sa ii ajute sa se lase schimbati, modelati.
Puteti fi parte a misiunii si de acasa, rugandu-va pentru cei ce sunt parte a MT10.

3 comentarii:

denisia spunea...

Cellaaaaaaaa... daca pleci la Ungheni, vreau "boboane" sa-mi aduci...

ma bucur mult ca pleci, stiu ca faci ceva ce iti place si iti aduce multa bucurie... te astept cu mare drag, sa te intorci cu bine.

cella spunea...

bomboane de la Bucuria? ;)) vii la Iasi sa le iei?
urmaream mai inainte transmisia si ... stiu ce emotii aveau baietii, le tot trimiteam mesaje ce sa faca ca sa se auda mai bine ;))
Daca plec, sper sa pot scrie;)), sper sa imi imprumute un laptop cineva ca sa scriu de acolo cate ceva ... daca nu ... cand ma voi intoarce o sa povestesc ;)

denisia spunea...

daca imi aduci "boboane" gasesc eu o modalitate sa le iau...

te astept sa te intorci si sa povestesti... ai grija de tine.