marți, 27 iulie 2010

raport de misiune ... la cald

Ana Aleman, una din liderele de la medical fiind uitata din greseala de baieti, si-a gasit timp sa imi dea niste detalii despre ce se intampla la clinica. Oamenii vin nu pentru consultatii ci vin sa isi spuna off-ul, sa fie ascultati. Unii cer, ca cei din echipa sa le viziteze si familiile, pentru ca acasa au bolnavi in stadiu terminal si nu ii viziteaza nimeni .... macar asa sa li se insenineze viata muribunzilor.

Ca in nici un an am vazut copiii mici, bebelusi care mai de care mai veseli si zambareti ... parintii vin cu ei la clinica. Insa si in cazul lor tot pentru a fi ascultati vin, nu neaparat din cauze medicale .... sa ii asculti, sa ii lasi sa vorbeasca, sa iti spuna povestea lor ....
Liviu Staniste, lider la VBS in Ungheni a venit pentru a lua materialele ce le trebuiesc si mi-a spus ca au copiii multi cu care joaca tot felul de jocuri, de la fotbal pana la pantomima, castelul tobogan e o alta atractie ce e folosita la maxim. Fetele peste 13 ani merg cu GOG (Girls of God) iar baietii cu MOV (Man of value sau Barbati de Valoare).

Aici cu noi e in plina desfasurare proiectul Cuts with Grace (in traducere nesofisticata e Taieturi cu har) sau pe romaneste Frizerie. Jessica Ghetes impreuna cu echipa ei au tot timpul scaunele ocupate ... coafuri sofisticate sau simple .... orice varsta, ... iar programul e pus ... cam de forma pentru ca daca le vin clientii doar n-o sa ii trimita netunsi acasa.
Ingrid Baciu ca de obicei se ocupa de pedichiura si ... ma uit la ea, o zvarluga de fata atata de energica care pune pasiune in spalarea si curatarea picioarelor si sincer .... eu una nu as putea face asta.
Dani si Cormelia Ardelean mi-au arata niste fotografii de la clinica Dental, despre cum au reusit sa reconstruiasca pentru niste baieti adolescenti dinti din fata .... mi s-a facut rau numai uitandu-ma la fotografii si nu pot decat sa admir puterea lor de a face asta ....

Corne Grama si Mircea Danciu sunt oamenii nostri "mana dreapta", oameni pe care te poti baza ca sunt acolo cand ai nevoie de ei si nu trebuie sa le spui si a doua oara de ce e nevoie. Pe Mircea tocmai l-am lasat sa doarma un pic pentru ca il "exploatez" mai dupa amiaza.
Mai sunt doi lideri care trec asa mai neobservati poate pentru ca sunt mai timizi, nu se baga in seama. E vorba de Vali Barac si de Flavius Maximus, ambii lucreaza la VBS si inca nu am reusit sa aflu in ce sat merg insa o sa imi povesteasca ei cand se intorc diseara.
Gelu Barbu, parte a echipei media e aici langa mine si ma aprovizioneaza cu fotografii care vor fi postate acusica. Ceilalti membri sunt pe la proiecte ca sa adune material.
Dani Bora iar are idei crete insa de data asta la un nivel ceva mai mare .... sunt invitate mai multe biserici si ca sa ii cunoastem avem nevoie de idei .... ce le fabrica el acum. Nu vom avea transmisie live in seara asta insa se va inregistra toata povestea si-o sa o puteti vedea imediat ce media va da verdictul ca totul e asa cum au gandit ei.

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Am citit raportul tau.Dumnezeu sa te binecuvanteze draga CELA!

cella spunea...

multumesc fruuuuuumoooos!!!