duminică, 18 august 2013

faci minuni pentru mine

Tata, multumesc pentru ca mi Te-ai descoperit, ca am inteles ca esti Singurul Dumnezeu, esti Creatorul, Mantuitorul, Vindecatorul, esti Cel Minunat.
Multumesc pentru viata si pentru sanatate.
Te laud pentru ca ma iubesti asa cum sunt si sunt asa cum m-ai creat Tu, asa cum Te-ai gandit Tu la mine.
Te laud pentru ca nu ai lasat nici un detaliu al fiintei mele la care sa nu fi luat parte, pe care sa nu-l fi gandit Tu.
Te laud pentru ca saptamana asta ai fost cu mine, m-ai invatat cine esti Tu, cine este Isus si cine este Duhul Sfant.
Te laud pentru ca m-ai mangaiat, mustrat, indemnat, mi-ai vorbit, mi-ai demonstrat din nou ca faci minuni pentru mine, ca imi asculti rugaciunile, ca sunt lumina ochilor Tai, ca am pret in ochii Tai.

Te laud pentru creatia Ta. Abia astept sa ajung in cer - ACASA ca sa imi povestesti amanuntit cum ai facut Tu totul, cum ai poruncit si toate au aparut, cum ai intins cerurile, pamantul, cum ai creat omul, cum ai tesut totul in om, cum era omul la inceput, cum vorbeai cu el ...
Te laud pentru ca asculti rugaciunile celor ce striga catre Tine, pentru ca dai vindecare, dai paine celor care o cer insa si celor ce nici nu se gandesc sa faca asta.

Te laud pentru ca Te-ai gandit sa nu lasi omul asa de unul singur ci l-ai lasat sa faca parte dintr-o familie ce are tata, mama, frati si surori - sa primeasca si sa daruiasca dragostea.
Te laud pentru ca ne-ai creat cu nevoia de relatii, de prieteni si multumesc pentru prietenii de aproape si de departe, mai vechi si mai noi.

Multumesc pentru ca ma provoci sa cresc si nu ma lasi sa raman la stadiu de bebelus in credinta.
Multumesc ca mi-ai dat daruri si abilitati naturale insa vrei sa cresti in mine darurile Duhului Tau.
Multumesc pentru ca ma indemni sa Te caut, sa Te cunosc, sa ma las iubita de Tine si sa nu ma mai simt umilita de gesturile Tale de dragoste ce le faci si mi le trimiti prin semenii mei.

Multumesc pentru ca ma astepti ACASA!
Multumesc pentru ca ai pus in mine dorul dupa Tine, dupa vesnicie, dupa ACASA.
Multumesc ca mi-ai prelungit viata, mi-ai redat-o si asta m-a provocat sa vreau sa Te cunosc mai mult, sa stiu mai mult decat stiam, sa te caut mai mult decat am facut-o ...

Multumesc pentru muzica, pentru autorii versurilor cu profunzime, pentru acordurile ce imi fac inima sa vibreze si sa se inalte pe culmi inalte.
Multumesc pentru melodiile vechi cu care am crescut si care raman comori pentru sufletul meu.
Multumesc ca mi-ai dat ureche muzicala si pot sa cant.
Multumesc pentru ca ai poruncit poporului tau sa iti multumeasca. Multumindu-Ti am inteles cat bine face multumirea sufletului meu, asa pot sa vad cat de multe binecuvantari primesc de la Tine, cine esti Tu si cine sunt eu ...

Multumesc ca esti langa mine, cu mine, in mine, la dreapta, la stanga, in fata, in spate, sus, jos. Multumesc ca ma inconjuri cu dragostea Ta si oriunde as vrea sa ma ascund, as fi de fapt tot in Tine, cu Tine, langa Tine. Multumesc pentru iertarea ce mi-o acorzi, pentru har, pentru rabdarea pe care o ai cu mine.
Multumesc ca ma coplesesti cu dragostea Ta!

6 comentarii:

livius spunea...

Eu binecuvantez pe Domnul pentru tine, Cerasela, pentru deschiderea inimii tale intru lauda si inchinarea in smerenie, dar cu bucurie, inaintea Lui.

cella spunea...

Eu ii multumesc Domnului pentru deschiderea inimii mele ... e opera Lui!

Multumesc Domnului pentru dumneavoastra - faceti parte din categoria prietenilor de departe ;))

livius spunea...

Si eu care am crezut ca fac parte din cei mai de "aproape", tu ma trimiti departe, dar e bine si asa. importanta-i atitudinea de lauda si multumire pe care o avem, dar mai stiu si pe altii (altele) care se scoala cu lauda Domnului in inima, si se culca tot in aceesi stare de lauda. Si asta este minunat.

cella spunea...

Eu ma refeream la distanta ca e de departe, nu de cat de aproape sunteti de inima ;))

livius spunea...

Uite ca m-ai luat in serios. Stiu eu ca la distanta te-ai referit. Iti doresc o saptamana binecuvantata.

cella spunea...

Multumesc frumos pentru urare!

Sa aveti parte de o saptamana cu binecuvantari de poveste!