vineri, 18 noiembrie 2011

multumesc!

 Se apropie Ziua Multumirii, Recunostintei, Thanksgiving Day. Ieri cineva m-a intrebat: pentru ce sa multumesc? Dar, daca din senin m-as trezi cu scaunul multumirii langa mine, ce as spune? Poporul evreu a primit porunca sa multumeasca. Si nu ca as fi fost ei mai carcotasi ci pentru ca pacatul ne face sa fim carcotasi, ne provoaca sa uitam sa multumim.
Sunamita era o femeie bogata dar nu numai atat. Era o femei multumita cu ce avea, nu ravnea la mai mult, mai maret. Si mai mult de atat, multumirea pentru ceea ce primesc de la Dumnezeu atrage dupa sine binecuvantarea.
Multumesc pentru viata, simturi care desi se depreciaza inca sunt folosibile, patul unde ma pot odihni, painea de toate zilele, painea spirituala cu care ma pot hrani in liniste si ma gandesc la pacea din tara noastra.
Multumesc pentru serviciul care il am, colegii de munca, oamenii cu care interactionez, uneltele, instrumentele, masinariile ce le manuiesc.
Multumesc nu pentru ca vreau sa fiu binecuvantata ci pentru ca imi place sa multumesc.
Imi place de Cel Caruia  ii multumesc.
Multumesc!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Frumoooos! >:d<

cella spunea...

Multumesc si pentru tine Oti ;)

Oana spunea...

Iar mă faci să lăcrimez... şi într-un loc public :)
Şi clipul e..."terminator" :)

Mulţumesc şi pentru că m-ai lăsat să te cunosc.

cella spunea...

Multumesc ca ma provoci sa vad dincolo de cat pot, stiu, cunosc ;)

Livius spunea...

Cel ce are o inima multumitoare, are un ospat necurmat.

Solomon.

cella spunea...

Veniţi şi ascultaţi, voi, toţi cei ce vă temeţi de Dumnezeu, şi vă voi povesti ce a făcut El pentru mine! Către El a strigat gura mea şi lauda Lui a fost pe limba mea.
Psalmul 66: 16-17