duminică, 23 martie 2014

vreau să mulţumesc!

E ziua mea de mulţumire, e ziua întâi a săptămânii! A venit primăvara la pachet cu astenia însă de data asta ... chiar îmi place primăvara. Soarele pare mai vesel şi parcă a fost la sala de forţă toată iarna. Deşi nu e foarte cald dimineaţa ... e plăcut să ieşi, să te laşi scăldat în lumina şi în razele soarelui.

Primăvara asta încerc să îl văd pe Creator dincolo de cât poate ochiul meu să vadă.
Vreau să mă las uimită şi încântată de muguri, de firele firave de ceapă şi usturoi ce se lasă alinate de bătăile uşoare ale vântului însă ce se scaldă în căldura soarelui.
Vreau să mă bucur de mugurii copacilor. În fiecare zi sunt mai mari, mai dornici să îmi arate ceea ce Domnul a pus în ei.
Vreau să mă bucur de uzici şi de stevie. Sunt plante pline de fier atât de necesare organismului când iese din iarnă.
Vreau să ma bucur de ciripirul păsărilor. Nu stau pe aici pe lângă casă că aşa le-a căşunat lor. Le-a trimis Tata pentru mine. Ştie El că mie îmi place sporovăiala lor.
Vreau să mă bucur de pisicile ce se întind la soare însă mustăţile şi le ţin în alertă ca un radar ce detectează şoarecii.

Vreau să mulţumesc Tatii pentru multele motive de bucurie ce le aduce primăvara.
Vreau să mulţumesc pentru pacea din ţară. Pace care mă provoacă să mă pregătesc pentru timpuri grele. Deciziile ce le voi lua când îmi va ţipa măseau în gură sunt pregătite încă de pe acum. Învăţ asta de la Avram. Şi-a luat deciziile şi a pregătit, instruit, crescut armata din casa lui în timp de pace.

Vreau să mulţumesc pentru păinea de pe masă, pentru mâncarea ce o am şi pe care ştiu să o gătesc.
Vreau să mulţumesc pentru hainele şi papucii ce îi am.
Vreau să mulţumesc pentru familia mea mică şi mare.
Vreau să mulţumesc pentru prietenii mei, pentru cei care nu au renunţat la mine în ciuda faptului că le-am închis uşa în nas când mi-au greşit.

Vreau să mulţumesc pentru Cuvântul scris. Văd în fiecare pe propria piele cum aduce Viaţă în mine, cum mă creşte şi mă transformă sub Mâna Duhului Domnului.
Vreau să multţumesc că prin Isus Christos = Yeshua HaMaschiach, Mielul Lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii sunt iertată, mântuită, răscumpărată, înfiată.
Vreau să mulţumesc pentru vindecarea fizică, psihică, emoţională ce o face Tata în mine.

Vreau să mulţumesc că dincolo de viaţa asta de aici mai e o viaţă, viaţa veşnică.
Vreau să mulţumesc pentru promisiunea că Isus Christos = Yeshua HaMaschiach va reveni să mă ia ACASA.
Vreau să mulţumesc pentru că îmi inundă inima cu Pace, Bucurie, Viaţă, Mulţumire şi tote astea le am din Isus Christos = Yeshua HaMaschiach!

2 comentarii:

livius spunea...


Ziua intaia a saptamanii, zici? Fie si asa, dar atunci trebuie sa-ti trimiti multumirile inainte, prin credinta, la ceeace o sa fie.

cella spunea...

De ceva vreme ma framant cu ziua intai a saptamanii si cu ziua de multumire. Inainte spuneam ca e Sabatul meu insa ... am decis sa ascult de Domnul in cele mai mici detalii si El porunceste sa-mi aduc aminte de ziua de Sabat si sa o sfintesc, sa nu lucrez si sa ma odihnesc.
Am facut din ziua intai a saptamanii, ziua de multumire iar sambata e Sabatul meu - asa cum spune Domnul.
Inca ma clarific cum sa celebrez ziua asta de Sabat, inca citesc si studiez. Cand o sa imi fie clar, am sa scriu.