duminică, 5 ianuarie 2014

bilant de minuni în anul 2013

Am aşteptat să fac bilanţul minunilor mari şi a rugăciunilor ascultate în anul trecut. Am ales să fac asta în ziua mea de odihnă (uneori numai de odihnă nu e) şi de mulţumire.

Îmi amintesc de o duminică dimineaţă când A.Dama mi-a trimis un mesaj în care îmi scria să mă rog pentru ea că e în spital şi că urmează o operaţie serioasa. Am sunat-o imediat, am aflat care e situaţia ... urma o operaţie pe creier şi înlăturarea unei tumori. A.Dama a făcut un jurnal al acestei minuni în şase episoade: 1, 2, 3, 4, 5, 6.  Rugăciunile noastre au fost ascultate şi "minunea" s-a făcut. I s-a redat viaţa!

După o zi nebună, cumnata mea imi spune ca soţia nepotului meu e la spital cu Filip si Teodora. Au avut un accident de masina. Copiii nu au nimic dar masina e "varză". Centura de siguraţă i-a ţinut pe copii în scaunele lor şi dacă Carmen ar fi fost cu 15 secunde mai inainte langa maşină ar fi fost făcută afiş de un şofer ce nu a calculat corect viteza într-o curbă. Unei mame şi la doi copii le-a fost redată viaţa!

O altă duminică, o altă minune ... de data asta cu mine, fratele si cumnata mea şi mulţi îngeri protejând şi nelăsând maşina în care eram să se răstoarne şi să ajungă cu viteză într-un stâlp. Ni s-a redat viaţa!

A urmat o sâmbătă după amiază când m-a sunat un prieten să îmi spună de un tânăr ce fusese electrocutat şi care era în stare gravă. David Finti  avea arsuri pe mai bine de 85% din corp. Actele s-au făcut şi a plecat în Ierusalim. Au urmat operaţii peste operaţii şi iar operaţii dar lui David i s-a redat viaţa!

În decembrie am cerut Domnului o altă minune, era vorba de o operaţie pe cord deschis a unei adolescente, Teodora Baciu. Operaţia a decurs normal, Teodora e acasa şi abia aşteaptă să înceapă şcoala. I s-a redat viaţa!

Anul trecut am început să caut sfinţii ce îi lasă Domnul lângă mine. Nu am terminat căutările însă mulţumesc Domnului că îi lasă langă mine, pentru mine ca să mă înveţe şi să mă provoace tot mai mult. Galeria eroilor mei e in desfăşurare.

Mulţumesc Domnului pentru schimbările majore şi vizibile din viaţa mea însă şi pentru cele pe care acum scrie "în lucru". Am descoperit multe despre mine şi despre Domnul, am luat decizii care mi-au schimbat viaţa şi care o vor schimba şi pe viitor.

Mă rededic Domnului mereu şi ştiu că sunt pe mîini bune. Ştiind că El e la lucru, că sunt a Lui ... e tot ce contează.

Mulţumesc Domnului pentru toţi cei care intrati pe blog, vă rugaţi pentru mine însă şi pentru oamenii care au nevoie de minuni. Că ştiţi sau nu ... sunteţi o binecuvântare pentru mine şi sunteţi răspunsul la o intrebare ce i-am lansat-o Tatii cu vreo cinci ani în urmă. Fiţi binecuvântaţi de Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacov!
Imagine primita pe e-mail.

8 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Ce bine este sa ne numaram binecuvintarile...Tare frumos...

Misu Radovici spunea...

Pentru ca sa poti numara minunile si binecuvantarile ... trebuie sa fii la randul tau o minune si o binecuvantare!
Thanks pentru ca ai ales sa fii si una si cealalta ...
Un an minunabil :)

cella spunea...

Si am enumerat numai cateva Rodica draga ;)

cella spunea...

Wow ce urare Misu ;)
E unicabila urarea ta ;)).

Am ales sa fiu ceea ce Domnul vrea cu mine. Nu e usor insa e palpitant.

A.Dama spunea...

Minuni spuse si minuni nespuse! :)
Va fi interesant sa spun de-acum: "Anul trecut am fost operata..."
Va fi interesant si sa descopar ce are El de implinit cu mine in continuare.
Ma bucur ca suntem mai multi in echipa de numarare a minunilor.

Un an minun(e)at, draga Cella!

cella spunea...

Da ... sunt si minuni despre care nu am spus sau scris.

Eu iti doresc sa ai un an binecuvantat cu minuni de poveste!

livius spunea...



La multi ani !!! Cella.


"Amintiri s-avem cu noi totdeauna, Amintire e clipa traita-n prezent;"

este una din cantarile date noua de un prieten drag mie, prieten cu care ma voi intalni doar peste cateva zile in timpul vizitei pe care o fac in Romania. Iata ca despre minuni vorbim nu doar la trecut, ci si la viitor.

cella spunea...

Am citit de cateva ori ca sa fiu sigura ca citesc bine ... veniti in cateva zile in Romania?
Pe unde?