sâmbătă, 25 decembrie 2010

am primit cadouri

Dimineata am vazut un clip ce m-a pus pe ganduri. Era vorba despre cat de multumitoare sa fiu si cum sa ma rog multumind. Suna cam asa: Doamne Tata multumesc pentru clipa asta, multumesc pentru familia mea si pentru cei buni si pentru cei mai putin buni, si pentru cei ce ma iubesc si pentru cei care ma ... iubesc mai putin sau deloc. Multumesc pentru trupul meu asa imperfect cum il cred eu, multumesc pentru mintea mea ce functioneaza, multumesc pentru fiecare bataie a inimii, multumesc pentru articulatiile mele pentru ca daca ele ar refuza sa functioneze n-as mai misca, multumesc pentru ochi, pentru lacrimi, pentru papilele gustative, pentru ca papilele gasesc cu ce sa se desfete.
Multumesc pentru prietenii mei cu care cresc, care ma slefuiesc, cu care zbor, care imi sufla in aripi sa ma inalt. Multumesc pentru servici, pentru sefi, pentru colegi, pentru vanzatori, soferi, caini, pisici, pasari, gaze. Multumesc si pentru ceata, azi ma ajuta sa vad ce imi e aproape si sa multumesc pentru tot.
Multumesc pentru melodii, colinde, poezii, picturi, felicitari, internet, .......
Dar, eu vreau sa multumesc azi Domnului pentru niste oameni-cadouri sau cadouri-oameni, pe care Dumnezeu i-a /le-a trimis in viata mea: Lori, Lia, Daniel Branzai, A.Dama, Octavia, Alexandru Andone, Alin Cristea, Virginia, Rodica, Flacara inchinarii, Doru Pope, Oxana, Disa, Sorina, Vyky, Ovidiu Moraru, Pentru Cer, Kis, Cristina, Elena, Lora, Denisia, Lumi, Emma, Chris, Lee Dee, Andrei, Anca, Mitrut, Pentru El, Ramona dar nu pot uita de Oti, Calin , Adelina Halmajan, Kati si muuuulti altii care mi-au fost alaturi si care fara sa stie, pentru mine au fost bandaje de dragoste, alinare, surse de inspiratie ....
Multumesc Doamne ca prin Hristos mi-ai dat o familie fara numar si .... ei sunt cadouri sub diverse nume si chipuri.
Sunt atat de bogaaaaataaaaa!
imagine preluata de pe http://www.flickr.com/

10 comentarii:

disa spunea...

Cella, multumesc si eu lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si ca ma aflu printre prietenii tai.
Craciun Fericit, draga mea!

cella spunea...

Disa, multumesc de urare si tie iti doresc sa ai parte de un Craciun de poveste;)

A,Dama spunea...

Draga Cella,
Sarbatori binecuvantate cu Prunc si Rege prin preajma si in inima!!!

cella spunea...

A.Dama mersiiiiiii, la fel;)

denisia spunea...

imbratisari sincere de la bistrita...

cella spunea...

Denisia,
imbratisarile sunt cu zapada? ;))

Tafnat_Paeneah spunea...

Cineva va fi intotdeuna aici sa te iubeasca, cineva va pretui intotdeuna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale ... Cineva va incerca intotdeuna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ceea ce eşti cu adevărat-
.... un prieten devotat ce de mult te-a înfiat!

cella spunea...

Vyky, ai vazut ca de data asta n-am mai scris parintii mei adoptivi, da? ;)).
Multumesc la toata familia mea de acolo din Italia si abia astept sa ne intalnim ...

Rodica Botan spunea...

Cella...sa cresti in anii care vin in acelasi ritm- sa prosperi- sa fii binecuvintata si sa binecuvintezi si pe altii. Pentru mine ai fost si ramii o binecuvintare...Merry Christmas.

cella spunea...

Rodica,
mare urarea ta ... multumesc Domnului pentru tine si pentru ceea ce insemni tu pentru mine.
Merry Cristmas si tie!