vineri, 4 iunie 2010

cred in .... povesti?

Denisia, abia astepta sa ma prinda la colt si sa ma intrebe: "Tu în ce poveste crezi? Ce film vechi te face să simţi furnici şi fluturi pe tot corpul? Ce film te face să plîngi şi rîzi în acelaşi timp? Ce actor, ce personaj?". Uuuuuu!
Da, imi plac enorm povestile, nu stiu daca neaparat cred in ele insa imi place "lumea" lor. In adolescenta am avut ca "idoli" pe Ioana din "Mataniile" si pe Cristina din "Sotul meu" mai tarziu am descoperit-o pe Corrie Ten Boom in "Refugiul" si de atunci n-am mai schimbat-o iar povestea ei bate orice alta poveste.
"Take the lead" cu Antonio Banderas e unul din filmele ce ma lasa fara cuvinte de fiecare data.

"Mandrie si prejudecata" e filmul la care rad si plang de ras, insa varianta de la BBC, aia de 6 ore.
Imi place Darcy ca si personaj si .... am fost indragostita de Colin Firth.
Si, trebuie sa provoc pe cineva sa raspunda la aceasta leapsa. Si,  .... am sa provoc insa pe: Otniel Gavrilas, Anna Nedelcu, Octav Amarandei ... si cine vrea sa raspunda il rog sa o faca cu mare drag.

10 comentarii:

Otniel spunea...

povestea copilariei e "Maria" nu mai stiu cine a scriso...mi-o citea mami seara. apoi eram Old Shutter-Hand al lui Karl-May... calatoream peste tot cu el... cand eram la BAC mi-a venit un subiect : Who do you have as a role? am zis: am dat-o in bara! Old Hand ma dezamagise prin Balcani, Maria era uitata de mult, iar eu incepusem sa cunosc pe Isus... si asa la BAC povesteam povestea lui Isus la proba de engleza oral... cred ca asta e ultima mea poveste...

cella spunea...

cred ca stiu povestea Mariei ... ioi Oti ce faina eeeeee ...

denisia spunea...

uiteeeeee.... nu ştiam multe despre tine... ce simplu.. în câteva minute aflu că Cella a fost îndragostită de... Colin Firth(secretele astea le spunem, doar la câte o petrecere în pijamale şi multă pizza)...
oare acum când am crescut de ce ne e aşa greu să ne îndraăgostim? sau nu am crescut destul de mult să ştim şi ce vrem...
Ce simplu era când eram mai mică... imediat mă ataşam de un personaj... acum suflu şi în iaurt...

Anonim spunea...

http://dana-deriva.blogspot.com/2010/06/despre-oameni-si-oameni.html

elena marin-alexe spunea...

Faina scena ai ales din-Mandrie si Prejudecata! Si mie mi-a placut mult filmul foarte mult si in special personajul Darcy!

cella spunea...

Denisia, toata lumea il dispretuia in primele episoade ca e insensibil, ca e mutulica, ca e nesimtit insa asa imi placea tipu uaaalei =)).

cella spunea...

Elena,
din cate am citit are si ceva realitate in el ... cel putin de conveniente si modul de raportare intre ei ... cred ca as muri daca si acum at trebui sa vorbim asa =))

Joker spunea...

.....
Nu numai pride end prejudice, uite-te si la A Good Woman

Octav spunea...

pe bune daca imi vine in minte vreo poveste de cand eram mic...eu sunt "consolat de mic"...nu a prea avut cine sa imi citeasca mie povesti...iar eu cum am invatat sa citesc abia in clasa a 12 a...nah...

in schimb am un film preferat...se cheama hotel rwanda...daca aveti timp...il recomand...
ma gandesc ca va veni o zi in care va trebui sa alegem intre familia pamanteasca si familia cereasca...

sa aveti o zi faina cu totii...mai ales tu Cella :)

cella spunea...

Octav o sa citesti povesti de n-o sa mai vezi bine ;)).
mersi frumos;)