duminică, 31 octombrie 2010

Iosua, copilul pentru care minunile vin

Am scris despre Iosua, micul Iosua cel ce a fost la Bucuresti ca sa fie operat. Stiam ca au venit acasa saptamana asta, stiam rezultatul la operatie si tratament insa nu am scris pentru ca voiam sa ma vad cu Sorin si Larisa, sa il vad pe Iosua si sa povesteasca pe viu cum a fost.
Iosua e acasa, fara nici o sonda, sau tub legat de el, urineaza normal. Inca mai dureaza pana se acomodeaza cu o persoana, e sfios. Dupa operatie, cand era la terapie intensiva, a cazut sau sarit din pat cu toate sondele (trei a purtat imediat dupa operatie) jos si nu era nimeni acolo. O mama ce avea copilul tot la terapie intensiva a chemat-o pe Larisa la Iosua. Au indemnat-o sa faca scandal, sa cheme televiziunea, sa ii dea in judecata ... Nu a facut nici una din astea si nici Iosua nu a patit nimic.
Eu stiu ca ingerii au tresarit un pic cand l-au vazut zburand din pat cu sondele si firele alea si l-au asezat incetisor pe podea ... Asa sunt unii, stiu cum sa dea de lucru si ingerilor.
Larisa mi-a trimis fotografii mai recente cu Iosua un pic mai devreme si impreuna cu Sorin vor sa multumeasca fiecaruia care s-a rugat pentru Iosua. Au fost atat de impresionati sa afle ca o gramada de oameni se roaga pentru ei, pentru Iosua ... oameni din diverse tari si colturi ale lumii, oameni care au inteles si simtit durerea lor si asa cum au putut au fost parte la ea.
Minunea a venit si avem printre noi un copil vindecat, cu canalul acela buclucas refacut. Azi l-as fi luat in brate sa dansez cu el un pic insa mi se spusese ca inca nu si-a revenit ... asa ca il mai las un pic.
Multumesc personal tuturor celor ce au intrebat de el, celor pentru care rugamintea mea de a inalta o rugaciune pentru ei nu a fost o simpla informatie. Impreuna am cerut, am sperat o minune. E o minune comuna ce o consemnam in viata noastra, ce ne leaga mai mult si mai tare de cer, ce ne arata ca Dumnezeu asculta, lucreaza si face minuni si astazi. Un Dumnezeu caruia ii pasa de cererea noastra.



6 comentarii:

kameluna spunea...

SLAVIT SĂ FIE DOMNUL!! Am citit minunea si ochii mi s-au umplut de lacrimi.Lacrimi de bucurie... SUNT CELE MAI PLACUTE LACRIMI. DUMNEZEU sa binecuvanteze aceasta familie, si pe tine Cella care ai transmis aceasta veste buna.

cella spunea...

Kami, stiam ca astepti vestea asta si ... am vrut sa pun si inregistrarea cu ce au spus ei insa merge cam greu cu conexia ...
Mare Dumnezeu avem!

diss spunea...

Minunat!

cella spunea...

asa e Diss ;)

kameluna spunea...

Cella trebuie sa-ti spun ca eu am transmis unui frate din germania rugamintea sa se roage pentru Iosua , inca de cand am fost atunci la voi in biserica. Acum i-am dat vestea buna si s-a bucurat f mult slavindu-L pe Dumnezeu.

cella spunea...

Kami ... e minunea tutror. E bucuria noastra comuna ...
Asa ca spune cui vrei tu ....