sâmbătă, 16 octombrie 2010

La multi ani! Adelina Halmajan

M-am imprietenit cu o domnita de ceva vreme care ... m-a surprins cu sinceritatea ei. Aveam sa aflu ca are muzica in vene inca de mica. Siiiiii, am mai aflat eu .... ca era nastrusnica, pusa pe glume, energica, rade cu gura pana la urechi ... care a zis DA unui barbat venit de peste mari si tari si cu care a plecat in patria lui. (Miki - verisoara ta mi-a fost complice)

E vorba despre Adelina Halmajan, ce azi isi aniverseaza ziua de nastere. Adelina draga, sau Adnana cum iti place tie, La multi ani. Imi doresc ca Domnul sa te binecuvinteze acolo, in locul in care esti, in munca ce o depui ca sa ne incanti inima, mintea, sufletul alaturi de Mike si de printesa ta. Nu iti doresc sa ramai la fel ci iti doresc sa cauti raspunsuri la intrebari, framantari, sa visezi cat mai sus si cat mai nebuneste, sa cauti sa ai langa tine oameni - bandaje de dragoste, sa fii la randul tau un bandaj de dragoste, sa risti sa iubesti pe cei ce parca-s arici si sa ii descoperi dincolo de masti, rani si secrete pe cei bine ascunsi acolo.
Si un La multi ani cantat de preferatul tau - Chris
 

8 comentarii:

Otniel spunea...

ade, alaturi de Cella, iti urez si eu o cale cat mai dreapta spre cerul care tanjeste de dorul tau! Isus cu cu tine si minunata ta familie!

denisia spunea...

La multi ani, Adelina!

cella spunea...

eu inca astept felia de tort;))

Anonim spunea...

Mersi Cella din inima pentru ca m-ai rasfatat asa muuult de ziua mea! Esti minunata!!!! Un tort intreg te asteapta nu doar o felie:P

Anonim spunea...

Multumesc Oti si Denisa! (ade)

cella spunea...

TOOOOOOOrt? unde e?

Unknown spunea...

Am vrea ca Adelina sa ne onoreze cu prezenta macar o data la noi la biserica !

Ati putea s-o intrebati daca va rog ?

Ar veni la noi ?
Fiti binecuvantati !

cella spunea...

I-am trimis mesajul si astept sa va raspunda!