miercuri, 13 octombrie 2010

update Iosua - nevoie de rugaciune

Abia am primit vestea si nu pot sa nu o spun. Tatal lui Iosua ne-a trimis un mesaj cu vesti.
"Dupa cum stiti, am venit la Bucuresti pentru a doua operatie a lui Iosua. In timpul analizelor, Iosua a luat un virus de la un baietel pe care l-a intalnit in spital, motiv pentru care lucrurile s-au decalat cam cu 2 saptamani. In fine, Domnul a lucrat, iar ieri Iosua a avut parte de a doua operatie, si speram ca va fi ultima. Au fost niste momente dificile pentru noi ca si familie pentru ca operatia a fost un destul de grea - migaloasa si sub anestezie totala. Eram si obositi fizic si mai ales psihic, dar Domnul a dat o biruinta - cel putin pana la momentul actual. Iosua este bine, se reface dupa operatie si speram ca prin harul Lui sa venim acasa saptamana care urmeaza.

Avem nevoie in continuare de rugaciunile voastre - in special pentru Iosua si pentru Larisa. Iosua are nevoie de sanatate in trup, iar Larisa are mare nevoie de putere fizica, psihica si spirituala. Aceste zile sunt grele pentru ca Iosua este in perfuzii, iar conditiile de spital sunt asa cum poate le stiti."
Eu continui sa ma rog pentru mogaldeata mica numita Iosua sa faca Domnul o minune in el, cu el, familia lui si cu noi cei ce inaltam rugaciuni pentru ei.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Domnul sa-l binecuvinteze pe Iosua si sa-si reverse harul si vindicarea Sa peste el

kameluna spunea...

Domnul sa-l vindece pe Iosua si parintilor sa le dea multa putere si sanatate. TOTUL VA FI BINE!! amin

Rodica Botan spunea...

Domnul sa-l faca pe Iosua al vostru un biruitor. Si sa-si aminteasca si de Deb a mea...si sa biruie si acolo. Amin!!!

cella spunea...

Petrica, Kamelia si Rodica ... suntem chemati sa ne sustinem unii pe altii ... sa cerem vindecare pentru cei dragi.
Rodica, Deb nu e uitata - stiu cu siguranta;)