luni, 28 ianuarie 2013

destelenesc multumind

Am fost provocata sa vad ce am lasat si las sa creasca in mine, in "ogorul" vietii mele. Apoi ... sa vad care sunt buruienile si care sunt "plantele" sanatoase si aducatoare de viata. Buruienile pe langa faptul ca umbresc plantele bune ... mai au un rol daunator. Se hanesc cu ce e mai bun din mine secatuindu-ma de energie. Am descoperit ca am din belsug nemultumire, necredinta, obiceiul de a bombani, carcoti, delasare si amanare, imi e cumplit de greu sa mai acord sanse celor de langa mine si uneori chiar si mie, ma iert si iert greu, pun standarde prea inalte oamenilor de langa mine si ii tratez dupa nivelul la care se ridica provocand in mine nemultumire si uneori dispret.

Lucrez la incredere si credinta insa ... se pare ca trebuie sa ma apuc de smuls buruieni. Vreau sa las MULTUMIREA sa creasca. Daca inima nu mi-i multumitoare ... atunci cam totul e-n zadar. Vreau sa Ii multumesc Domnului insa si celor de langa mine. In acelasi timp, nu mai vreau sa fac asta de una singura. Daca nu am oameni langa mine pe care sa ii provoc, cu care sa ma verific ... e posibil sa defrisez totul sau sa ma laud cu propriile buruieni.

Vreau sa ii multumesc Domnului pentru oamenii pe care i-a asezat langa mine, oameni care si prin care ma provoaca sa cresc, sa imi vad balariile si care sa ma ajute sa le scot afara si sa ma verifice daca chiar am facut asta si cam pe unde sunt.

Multumesc Livius Puraci pentru rabdarea si intelegerea cu care ma tratati, multumesc pentru toate rugaciunile inaltate pentru mine. Multumesc pentru ca imi starniti dorul dupa casa si imi aprindeti si sustineti dorinta de a ajunge in Israel.

Multumesc Rodica pentru dragostea cu care m-ai inconjurat, pentru intelegere, rugaciuni, pentru incurajari cand eu eram prin gropile abisale. Multumesc pentru prietenie.

Multumesc A.Dama pentru sfaturi si indemnuri, pentru ca mi-ai facut loc in inima ta. Multumesc Domnului pentru profunzimea ta si pentru ca prin ochii tai Il pot vedea altfel pe Christos.

Multumesc Domnului pentru Elena, Cristina, Oana, Daniel Branzai, Ionel Luca, Misu si Kos si lista e mai lunga ... . Multumesc pentru darurile ce le-a pus in fiecare, daruri si abilitati care ma provoaca sa Il cunosc mai mult pe Domnul, sa Il vad altfel, sa ma apropii de El si prin ochii vostri.

http://pinterest.com/pin/253609022736463138/

7 comentarii:

Oana spunea...

Eu iti multumesc tie, Cella! Pentru ceea ce faci aici, pentru ceea ce esti...
Sa-ti dea Domnul sanatate... si multa lumina in sufletul tau!

cella spunea...

Multumesc frumos Oana!

O saptamana binecuvantata iti doresc!

Livius spunea...

Oare ca nostalgii te-au napadit?

Cantau batranii o cantare cu multi ani in urma, nu am mai auzit-o de mult: "Spune frate de ce esti trist, Oare nu mergi spre Paradis?
Sa fii multumitoare nu te provoc eu, tu (eu)trebuie sa traiesti in fiecare zi sentimentul implinirii prin credinta. Daca nu il ai, atunci... apuca-te de smuls buruieni.
Israel? Esti planificata in primavara asta? Daca nu, planifica-ti timpul si multumeste-i Domnului ca si asta se poate intampla.

cella spunea...

Nu sunt nostalgica deloc.

In primavara asta se poate ... in special in aprilie ;)) - ca-i vacanta. Si multumesc Domnului si pentru Israel si pentru vacanta ;)

Livius spunea...

Cine stie? Poate ne intalnim acolo. Si noi ne-am propus tot aprilie, dar ultima saptamana Acum lucram la asta.

Kostinush spunea...

Multumesc girll, ma bucur ca am pornit impreuna pe acest drum ,este o calatorie frumoasa,interesanta plina de aventuri. :*

cella spunea...

Aventura? Uuu ;)) Suna bine Kos ;)