vineri, 11 ianuarie 2013

Jerusalem - the city of white

In Ierusalim, de ieri dimineata, ninge! Cei din Israel spun ca din 1991 nu a mai nins asa mult. In unele locuri zapada a ajuns de 30 cm.



 Primele patru fotografii le-am primit de la Livius Puraci si-i multumesc pentru surpriza asta!
Jerusalem - the city of white - Jews News

6 comentarii:

Livius spunea...

Ma faci sa cred ca locuiesc in Jerusalem. Le-am primit si eu de la prietenii de acolo. Oricum, zapada in Jerusalem e un lucru rar, dar evreii au acces la multa zapada, sporturi de iarna, orice, doar au Muntele Hermon la...o aruncatura de piatra.

cella spunea...

Nu locuiti in Ierusalim? ;))

Mi-au zis ca au zapada insa ca acum nu a fost din 1991.

Livius spunea...

Sunt in calatorie spre Jerusalem, dar cred ca mai am putin pana ajung acolo. Ma intersectez cu foarte multi care merg spre Ierihon, dar am observat, desi bine mascati si ascunsi si bande (grupari) de talhari, uneori in locurile unde te astepti cel mai putin. Primejdia drumului e mare, dar crede-ma, se merita. Ceeace spun documentele despre frumusetea si bunastarea locuitorilor Ierusalimului, despre Imparatul si populatia de acolo, ma fac sa nu impi pese, pur si simplu, de orice primejdie, dar nici de perfidia talharilor intalniti in drum. Lumina de la capatul "tunelului" este suficient de puternica de a fi o buna calauza, atat pentru pasul urmator, cat si pentru finalul drumului.

cella spunea...

Si eu ma pregatesc sa plec la Ierusalim ...

Pai fara talhari nu ar fi "palpitant" drumul. Cat despre lumina de pe drum ... candela are suficienta lumina pentru cararea pe care merg.

Anonim spunea...

Minunat orasul in alb!!!
ana
anatatarandras.com

cella spunea...

E frumos si cand e colorat insa acum are alt farmec ...

O seara binecuvantata sa ai Ana!