luni, 17 octombrie 2011

inima dulce

Ultimele saptamani  au fost diferite pentru mine si vreau sa multumesc unor "inimi calde si dulci". Le multumesc pentru ca mi-au scris, m-au sunat, mi-au trimis mesaje, s-au interesat de mine, le-a pasat, au dat din timpul, energia, dragostea lor .... 
Multumesc familiei mele care a insistat sa ma vada si cand nu voiam sa fiu vazuta, celor de aproape si de departe, celor care au scurtat departarea oricat de mica sau mare era pentru a fi cumva langa mine, Oti, A.DamaMisu si Kos, familia Luca, RodicaRoza&familia;), RamonaElena si lista continua cu Livius Puraci, Oana... iar continua.

8 comentarii:

Tafnat_Paeneah spunea...

suntem cu tine pentrucă te iubim şi aparţinem Domnului ce va veni în curând pentru a fi totdeauna împreună-
Maranata!

cella spunea...

Multumesc!

Unknown spunea...

Sti, cand ma intreaba lumea daca am prieteni ii spun ca da! Multumesc ca ai fost o a doua mama si o binecuvantare pentru mine zile in sir! As mai spune multe dar cum zici tu, la o inghetata in toiul iernii la etajul doi in Tudor discutia se aprinde ca un foc de shemineu;) Multumesc Cella!

Oana spunea...

Cella, nu ți-am dat din timpul meu. Am primit eu din timpul tău, un timp adevărat al prieteniei - mi-ai reamintit, o dată în plus, că în spatele celor ce scriu cuvinte, electronic, sunt suflete de oameni. Vii. De care ne e mereu...tare dor.
Sănătate să-ți dea Domnul!

cella spunea...

Oti,
putem schimba locatia. E ok ;)). Am inteles ca si pe alte meleaguri au inghetata buna =)).

cella spunea...

Oana draga,
inca sunt VIE. Crede-ma ...Chiar daca nu prea par =)).

Kostinush spunea...

Si inca ne mai interesam :*:* Te iubim mult.

cella spunea...

Si eu va iubesc pe voi ;))