joi, 29 aprilie 2010

surprize, surprize ;))

Acum doua zile in timp ce moralul meu naviga prin gropile abisale am gasit un link, al Cristinei http://notzria.blogspot.com/ si pe el, un pasaj dintr-o scrisoare de la mama Cristinei ce ii fusese trimisa de ziua ei. Acest pasaj m-a impresionat foarte mult si i l-am aratat colegei mele, care si ea a la randul ei a fost impresionata. Insa, mi-a mentionat: uite asa urare sa imi faci de ziua mea. In gluma, i-am spus ca nu sunt mama ei, asa ca ar fi bine sa o cheme pe mama ei si sa ii arate ce e scris acolo. Nu stiu daca i-a aratat sau nu, insa mesajul acela, putin schimbat i l-am trimis eu dimineata, pentru ca azi e ziua ei.

"Cum aş putea să aştern în câteva cuvinte, bucuria care mă încearcă ştiind că te am lâga mine, tu suflet scump ce mi-ai fost alături când hălăduiam prin viaţă, tu, care ţi-ai împletit lacrimile durerii cu mine când soarele refuza să se arate şi care ai ales să te bucuri atunci când Domnul m-a scos la loc larg, tu care mă faci să fiu mândră de cine sunt şi azi in ceas aniversar te privesc ca pe o rază de soare, ca un lucrător pe ogorul Evangheliei pe care îl respect, îl iubesc.
Ai venit în lumea acesta fără să vrei acest lucru şi te lupţi în fiecare zi sperând că ziua de mâine va fi altfel, dar rezolvarea o are Dumnezeu. "El nu va îngădui să ţi se clatine piciorul, Cel ce te păzeşte nu va dormita". De ziua ta adun în buchet toate florile câmpului şi aş vrea să ţi le aştern în cale, să fii sănătoasă, plină de bucurie şi pace şi toată binecuvântarea cerului să coboare în viaţa ta."
O sa ma sune acusica si-o sa ma certe ca am scris despre ea pe blog. Dar nu ii voi da numele, asa ca cine stie cum o cheama si cine este ... poate sa o felicite in voie. Cine nu, poate sa ii scrie un mesaj aici la comment.
Am mai intrebat-o si de melodia preferata si mi-a spus care e, asa ca mai jos va fi si melodia ei preferata.
 

15 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani oana, sa fii iubita si Domnul sa te binecuvinteze.

a.u.

Anonim spunea...

hey, eu te cunosc si fac parte dintre oamenii timizi dar cu iubire in inima :)
Draga mea, La multi ani cu bucurii si raspuns divin la ceea ce nadajduiesti inaintea Domnului Isus!
Cu iubire, Dana Stefan

Katty spunea...

Ooo daaa! frumoasa surpriza si frumos mesaj...La Multi Ani sarbatoritei...GBU!Cella sau Andreea Marin...se apropie si ziua mea..:))

Anonim spunea...

Nici nui nevoie de nume...cine stie cunoaste;) La multi ani si Domnul sa-ti fie Calea, Lumina pe Cale, Indrumator si Prieten, Tata si Adapost. Domnul sa te binecuvinteze si sa-ti implineasca planurile si dorintele, iar tu...sa stralucesti pentru El zi de zi. La multi ani!

Anonim spunea...

La multi ani!

Scurt si la obiect, ca dimineata la scoala :)

Unknown spunea...

LA MULTI ANI!!!pentru Oana, sa fii sanatoasa, fericita si Domnul sa te aiba in paza Lui.

Pup

diana arustei spunea...

la multi ani oanaaaaaaa....sa ai un an nou fericit in viata ta plin numai de impliniri, de elevi buni care vin pt adeverinte la secretariat, de colegi si prieteni faini si momente placute alaturi de ei. !!!!!

Oana spunea...

Nu era o dorinta de ziua mea, insa se pare ca am ajuns si pe blog ;)). Cela, nu te cert, mi-ai facut o surpriza frumoasa :)!
Multumesc tuturor pentru mesajele trimise si pe care le voi mai primi! ;)

Unknown spunea...

la multi ani pentru colega lui Cera!!! sa fi o colega buna si companie placuta de birou!;)

cella spunea...

Oana, am cautat in arhiva si mi-ai zis ca vrei o asemenea urare - chiar asa nu am imbatranit =)).
Si uite ca oamenii nu-s asa timizi cum credeai tu.

AnnaBananna spunea...

La multi ani Oana!!!!

Anonim spunea...

La multi ani , Oana:X:X:X>:D<

Lena spunea...

Oana, nu conteaza anii din viata noastra, ci viata din anii nostri! Pe cei multi pe care ti i-au dorit cei ce au scris inaintea mea, eu ti-i doresc plini de Viata din Viata, Lumina din Lumina, Dragoste din Dragoste!

denisia spunea...

Cella, esti o prietena minunata. Ai facut o surpriza placuta prietenei tale. De ce sa te certe?

Simplicity spunea...

La multi ani OANA!!!

Ioana V :)