joi, 12 august 2010

strigat disperat ...

In seara asta, o prietena mi-a cerut disperata sa ma rog pentru ea, ca " sa nu isi piarda sufletul". E una din oamenii ce ii stiu ca Il cauta pe Dumnezeu. Se numeste dupa Camelia, eu ii zic simplu Kami.
Imi amintesc de prima conversatie cu ea in care imi spunea ca in viata ei agitata a simtit la un moment dat ca trebuie sa Il caute pe Dumnezeu, ca nu e suficienta viata asta asa cum e ea, ca e mai mult decat ce ii ofera lumea asta. Vrea sa Il cunoasca pe Dumnezeu, vrea sa stie ce plan are El cu ea ... vrea asigurare din partea Lui ca o iubeste, ca o iarta ....
Acum e plecata in orasul KLAGENFURT din Austria si deocamdata nu cunoaste pe nimeni acolo ... Stie cineva o biserica de romani prin zona ... sau chiar in oras?
Dar pana una alta, cine vrea sa se roage pentru ea este invitat sa o faca ... un suflet ce isi doreste linistea, pacea, alinarea, iertarea in Hristos.
Si-a dat acordul sa ii fac publica cererea, numele, poza si daca vreti sa ii scrieti ceva ... lasati un coment si ea le va citi.

15 comentarii:

kameluna spunea...

Multumesc Cella!! Domnul sa te binecuvanteze!

Anikó spunea...

Ma rog pentru prietena ta ca Dumnezeul nostru cel Sfint sa se indure de ea si sa se mute in inima ei ca sa cunoasca adevarata fericire,pace si liniste,ce numai El poate darui.Dl.sa-o binecuvinteze.

cella spunea...

Kami, uite ca deja Aniko se roaga ... ;)
Aniko mersi frumos ... sa stii ca eu contam pe tine ca vei fi alaturi ...

Anonim spunea...

Am aflat de framantarea ta de la Cerasela. Am trecut pe aici pentru aproape doi ani. Credeam ca D-zeu nu ma mai aude, ca m-a uitat. In acest timp am inteles ca nu se poate ajunge la adevarata bucurie fara fangere. Domnul a inceput sa-mi raspunda la rugaciune dar la timpul LUI. Sa nu uiti ca pentru orice minune este nevoie de timp. Sa stii ca dupa furtuna vine intodeauna si soarele. Am sa ma rog ca soarele sa inceapa sa apara printre nori.

cella spunea...

Multumesc frumos Viorica pentru ca ai spart tacerea si ai scris ... apreciez ...

Rodica Botan spunea...

Cella...am trimis intrebarea si la fratele Daniel Branzei. De obicei el are succes in astfel de situatii. Copiii Domnului razbesc oriunde ar fi...si Tatal Ceresc va gasi solutii la orice problema.

Cind trecem chgiar prin Valea Umbrelor...chiar si atunci El este cu noi...si nu ne temem de nici un rau. Sper ca prietena ta sa citeasca acest mesaj...


"Nu te teme caci Eu sint cu tine...Nu te uita cu ingrijorare...caci Eu sint Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare!"...Asta este promisiunea Domnului nostru...

kameluna spunea...

va multumesc mult! Am gasit o biserica baptista la numai 3 km de mine. Acum sa vad cum fac sa ajung acolo si cum o sa am liber. Oricum daca asta e voia Domnului sigur am sa reusesc sa conving familia sa ma lase macar duminica dupa-amiaza. Domnul sa va binecuvanteze pe toti!!!

Rodica Botan spunea...

http://austriaevanghelica.wordpress.com/biserici-romane-in-austria

uite un alt kink deinformatii...

kameluna...daca ai acces la un computer, no sa fi singura. Daca n-ai cu cine conversa, poti incerca si adresa mea de e-mail. Cunosc gustul singuratatii...asa ca nu te sfii.
botanrodica@gmail.com

cella spunea...

Rodica,
multumesc frumos de sprijin ...

kameluna spunea...

Multumesc mult Rodica. Nu e vorba de singuratate, e vorba de ceva ce nu pot explica pe intelesul tuturor...Apreciez mult faptul ca mi-ai dat adresa sa-ti pot scrie dar ce.mi lipseste mie e acolo SUS...

cella spunea...

Kami ne rugam pentru tine ;)

Rodica Botan spunea...

pulverturmstrasse
28 9020 dlagenfurt

telefon de la conducator
Ionel mughi
06643465224


Iata o alta adresa pe care doar ce am primit-o...

Anonim spunea...

Un vicar era necajit de o femeie care venea consecvent la biserica sa si pretindea ca are o revelatie de la Dumnezeu pentru el.A incercat s-o descurajeze de multe ori dar nereusind, intr-o zi i-a zis:comunitatea catolica este foarte stricta cu persoanele care afirma ca Dumnezeu le-a vorbit de aceea va voi testa afirmatia.Mergeti si intrebati pe Dumnezeu ce pacat I-am marturisit seara trecuta si daca va spune, ne intalnim maine.A doua zi femeia era la poarta.
-V-a vorbit Dumnezeu?
-Da
-Si L-ati intrebat despre marturisirea mea?
-Da
-si ce v-a spus?
-Ca nu-si mai aminteste nimic din ce i-ati marturisit, dupa ce I-ati cerut iertare.

Rodica Botan spunea...

kami...uneori legatura se intrerupe...dar acolo SUS lucrurile sint totdeauna la fel- nu se schimba- sint asa din vesnicie in vesnicie.

Diavolul insa traieste ultimele lui sanse de a fura pe cei alesi. Nu-i da ascultare minciunilor lui. El nu soune nimic altceva decit neadevaruri...

Recita un Psalm, cinta o cintare...Cuvintul Lui Dumnezeu are putere in el insusi. Noi ne rugam pentru tine...nu esti singura in razboiul asta. Dar nu uita...noi stim cum se termina razboiul si diavolul este deja invins!!!

cella spunea...

Roxi draga .... asa imi place povestea ta cu vicarul de numa ....