sâmbătă, 30 aprilie 2011

actori cu dizabilitati?

Actori surzi, muti, orbi ... intr-un teatru din Israel. Comunicarea se face prin atingeri. Acesta este limbajul comun ... au doua spectacole in repertoriu dar colinda lumea impresionand prin faptul ca si-au depasit conditia, dizabilitatile. Dincolo de aparent se ascund comori de oameni sau oameni comori ...

4 comentarii:

Unknown spunea...

extraordinar

katy spunea...

cand eram mica am citit povestea unei fetite pe nume Hellen Keller-
http://en.wikipedia.org/wiki/Helen_Keller, care m-a impresionat foarte mult
Ea era oarba, surda si muta...povestea ei este extraordinara deoarece mentora sa Anne Sullivan, care a invatat- o sa comunice,a facut-o sa infloreasca si ea a fost prima persoana surda si oarba licentiata.
Dumnezeu nu face rebuturi, El creeaza intr-un mod unic...si promite sa faca toate lucrurile noi. El descrie cai nebanuite de oameni prin care El sa isi inalte slava, prin care potentialul celor mai neglijati de societate sa fie valorificat, folosindu-se de acei oameni care I-au inteles si iubit planul Sau cu omenirea de mantuire si rascumparare, care au invatat sa puna valoare in fiinta umana, sa creada in cei slabi si sa iubeasca neconditionat... Doamne ajuta-ma sa fiu un astfel de om, pentru ca nu rezida in puterea mea sa realizez asta!

cella spunea...

Da, Oti sa vezi har acolo unde nu pare a fi nimic e extraordinar;)

cella spunea...

Povestea fetitei Hellen Keller m-a impresionat profund ...