marți, 18 mai 2010

vis aproape implinit ....

Am un prieten ce stie sa cante nu gluma. Si, de vreo  sapte sau opt ani il rog sa vina la Iasi sa cante, insa ... asa in stilul lui finut m-a tot dus cu zaharelul. Dar, saptamana viitoare, pe 29 mai 2010 de la orele 17 la Fundatia Filocalia din str. Smardan nr.13 va cantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in sfarsit la Iasi si nu doar pentru mine ci pentru toti cei ce vor sa participe ca spectatori la Festivalul "Dincolo de cuvinte".
Prietenul asta al meu se numeste Chris si mai mereu pe blog la mine sunt clipuri cu melodii de-ale lui. I-am cerut sa imi dea o idee ce clip sa postez acu si ... m-a intrebat: "e chiar nevoie?". Da, el e asa mai dragut, finut si modest decat mine si ... oricum o sa ma "sapuneasca" dupa ce citeste ce am scris dar, ma risc.

9 comentarii:

kameluna spunea...

Frumoasă voce. Păcat ca nu sunt in Iasi cand vine el....

cella spunea...

O sa vezi poze si ... o sa il mai auzi pe youtube ;)

ADELINA PHOTOGRAPHY spunea...

MInunat Cella!!! Ma bucur ca exista oameni ca si tine care stiu sa spuna cuvinte de incurajare pentru cei ce muncesc pentru Dumnezeu! CAt despre Chris, e un om extraordinar, cu o voce impecabila!!! Cella Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru dragostea ta si pentru ca impartasesti cu noi gandurile, durerile, bucuriile tale!!!

cella spunea...

Ade,
multumesc Domnului ca imi da idei;)

carmen luj spunea...

Felicitari cera pentru vis si felicitari chris pentru concert
i wish i was there too. but in the future i will be.

LOVE U BOTH GUYS :)

cella spunea...

Carmen,
cand vii? Iar ma ameninti? Nu uita ca trebuie sa aduci ceva ... de acolo din tufisuri de pus la rotisor si facem un concert in aer liber =))
Chris, ce zici de idee asta?

Anonim spunea...

Un cangur? Aduceti un cangur sa cante? SI la rotisor pe cine puneti??

cella spunea...

Cangurul va fi pun la rotisor si tu, Chris sa ne canti ;))

Rodica Botan spunea...

Minunat...