luni, 7 decembrie 2015

invitatie la un concert de colinde cu Chris 13.12.2015

Chris, după ani de peregrinări prin țară, te-ai întors acasă. Însă nu te-ai întors cu mâna goală ci ne-ai pregătit un concert de colinde. Poți să ne spui ceva despre concertul din 12 decembrie 2015, care se va desfășura la Teatrul Luceafărul din Iași? Știu că face parte dintr-un proiect mai larg numit No shoes night. 

"Am lipsit timp de douăzeci de ani din Moldova. Am trecut pe aici sporadic, în acest interval, cu un oarecare sentiment de vinovăție în suflet, de fiecare dată, ca și cum aș fi simțit că mi-am trădat prietenii sau ca și cum m-aș fi îndepărtat de casa părintească.

Trăiesc, în etapa asta a vieții mele, bucuria întoarcerii în locul căruia îi aparțin. E o emoție intensă, plăcută și caldă de împlinire, dată de reconectarea cu rădăcinile. 

Vreau să marchez această întoarcere a mea prin participarea la evenimentele din 12-13 Decembrie 2015 la Teatrul George Bacovia din Bacău, respectiv la Teatrul Luceafărul din Iași. 

Îmi doresc să sparg tăcerea de douăzeci de ani și să reușesc să transmit, prin cântec, toată emoția pe care am adunat-o în suflet de fiecare dată când gândul meu a zburat acasă!"


Imagini folosite cu permisiune!

Niciun comentariu: