duminică, 28 iulie 2013

ai scobit gropile abisale!

O data cu rasaritul soarelui vreau sa Il laud pe Dumnezeul Lui Avraam, Isaac si Iacov!
Vreau sa Il laud pentru corul pasarilor de afara. Un cor mixt format din pasari, gaze si din cand in cand mai intervine un caine suparat de cine stie ce.

Te laud pentru ca esti Tata!
Te laud pentru ca de la Isaia am invatat ca Yeshua HaMaschiac (Isus Christos) este Rascumparatorul, Cel ce m-a tesut in burta mamei mele, Creatorul, Cel ce a desfasurat cerurile si a intins pamantul.

Imi las libera imaginatia si incerc sa vizualizez cam cum arata sulul cu cerurile, cum aratau stelele, astrii ceresti, galaxiile, soarele si luna stranse acolo in sul ... si acest sul a fost desfasurat si insirat de Isus. Si asta a facut-o singur!

Mai vreau sa nu uit ca Tu tii pamantul in mana Ta ... Tu, Isus Christos = Yeshua HaMaschiach L-ai intins, ai format cu mana Ta muntii, vaile, despresiunile, campiile, ai pus apele la locul lor, ai scobit gropile abisale si varfurile muntilor ascunse in zapada.

Vreau sa Te laud pentru minunatiile create pentru mine!

Vreau sa Te laud pentru Duhul Sfant = Ruach HaKodesh! Despre El vorbeste Isaia si ni-l prezinta ca Duhul Domnului. El este trimis ca sa ne mangaie, sa ne invete despre Tine, sa ne indrume, sa ne mustre. El este Cel ce lucreaza in mine sfintire si curatire. El ma ajuta sa Te las sa cresti in mine. El imi deschide ochii sa vad zambet, candoare, duiosie, nevoie de un cuvant de incurajere, mangaiere, imi da ghies sa dau un telefon, sa scriu un mesaj de incurajare, sa spun o vorba buna ...

Te laud pentru ceea ce ai creat aici insa vreau sa Te laud si pentru casa ce o pregatesti ACASA.

Te laud pentru har. Multumesc ca ma indemni sa Il dau mai departe, sa Il las sa curge spre altii, sa devin canal de binecuvantare si nu balta pe langa care sa iti tii respiratia.

Niciun comentariu: