joi, 26 august 2010

multumesc

Azi isi aniverseaza ziua de nastere un foarte bun prieten de-al meu si mi-a zis sa ma mai gandesc daca chiar vreau sa scriu despre el (asa e el modest). Pai el nu sie ca astept de ceva vreme sa ii fac asta. Chris draga, nu vreau sa te laud azi pentru calitatile tale artistice - asta or s-o faca altii. Azi vreau sa iti multumesc, .... pentru ca fara sa stii ai fost langa mine cand eram in cele mai negre perioade ale vietii mele si ai stat cu mine ..., ca ai avut si ai incredere in mine, ca ma ajuti sa nu las visele mele crete sa ramana doar vise si imi sufli in panze ca ele sa devina realitati chiar daca pentru asta muncesti si tu. Multumesc ca ma iei la scuturat in stilu-ti propriu cand eu o iau pe aratura, ca ma tachinezi cand sunt bosumflata si uracioasa sau machiavelica ... si lista mea e lunga insa pe celelalte o sa ti le spun face to face.
Mi-as fi dorit azi sa mananc o bucata de tort de la petrecerea ta insa ... din motive tehnice si obiective, nu pot ajunge dar, iti trimit un tort care o sa iti placa.

imagine preluata de pe http://www.flickr.com/
Si pentru ca o petrecere fara muzica nu se poate .... m-am gandit prima data sa "vin" cu niste oameni pe care eu ii apreciez pentru pasiunea cu care canta si pentru schimbarile ce au avut loc in viata lor dar, nu am reusit sa iau legatura cu ei, inca.
Insa ... muzica tot am gasit.
La multi ani draga prietene.

9 comentarii:

Oana spunea...

La multi ani Chris!
Cela ma gandeam ca ai facut tu tortul :)

denisia spunea...

La multi ani, pentru Chris!

Tortul chiar e super

cella spunea...

Oana, o bucata de insula ca cea din fotografie as manca cu siguranta ;))

cella spunea...

Denisia, vrei si tu?

kameluna spunea...

La multi ani Chris!! Dumnezeu sa-ti umple viata cu belsug si multe binecuvantari.

Anikó spunea...

As doti si eu LA MULTI ANI pentru Chris!

Anonim spunea...

La multi ani Chrissule! Cu respect, Ade...( great job Cella...mereu plina de inspiratie si cu inima de Dumnezeu...ma bucur sa te cunosc si sa imi fii aproape!)

Anonim spunea...

Multumesc tuturor celor care mi-au lasat si aici o urare! Multumesc, Cella, pentru gestul tau :) , nu ma asteptam, sunt binecuvantat sa am un prieten ca tine! Ironic, tocmai ieri nu am avut internet :))))
CHRIS

cella spunea...

Sa stii ca inca nu e terminata surpriza =)), tocmai din cauza faptului ca nu am fost la petrecere ;))