joi, 22 iulie 2010

vesti din Ungheni

Ieri, am avut post de internet ... habar nu are nimeni care-i cauza ... insa nu prea am avut timp de asta. Toate proiectele au inceput lucrul desi pornirea a fost un pic mai complicata ... lucrurile s-au asezat intr-un normal.
Ma uitam ieri la "misionarii" ce trebuiau sa isi intampine copiii ... in camera noastra sunt toate materiale si e fain sa stai sa analizezi oamenii, sa vezi cata diversitate e intre noi ... unii mai imprastiati, unii creativi, unii logici, unii expansivi ... insa toate sunt in cutiute si se stie ce e in ele. "Daca in prima zi am avut numa 40 de copiii, ieri au fost peste 200". La fotbal echipa noastra a luat bataie de la echipa din Ungheni insa sa nu uit ca ai nostri veneau dupa o zi de alergat cu copiii sau prin nu stiu care proiect ....
In fiecare zi aparem mai piscati de tantari si ne gandim sa inventam ceva care sa ii omoarea ... deocamdata numai gandim asta ... sa vedem ce va fi la final.
Aseara, au ajuns Pocaitii care au avut concert (nu am reusit sa ajung) pe stadion si un pic mai inainte i-am vazut pregatind o alta actiune ... urmeaza sa aflu si detalii. Dar, in seara asta o sa fie transmisie live si Daniel Bora, care e responsabil cu asta, imi spunea ca mai are lucruri de pus in ordine si ca viseaza cat de frumos va fi ...
Cat misionarii mei erau pe stadion, impreuna cu Chris le-am facut gogosi si ... exact ca in desenele cu Tom si Jerry coborau scarile, urmarind mirosul .... pacat ca nu i-am filmat. Am descoperit oameni atat de faini, atat de neinsemnati la prima vedere, care au nevoie de un imbold ca sa se lase descoperiti, provocati pentru a-si arata adevarata fata. Imi place sa vad cum li se schimba fata ... sunt transfigurati si atunci realizez ca de acum incolo nu vor mai fi la fel ...
Filu, Lau si Gelu, adica baietii de la media si-au facut mila de mine si mi-au dat fotografiile iar Filu a tinut sa imi precizeze ca il opresc din treaba ... sper ca o sa reusesc sa imi dea cateva diseara sau maine ..

Motive de rugaciune?
Da, avem din belsug ... sa ne lasam transformati, sa il lasam pe Hristosul din noi sa se vada, sa lasam inima deschisa ca sa fim iubiti, nu numai sa iubim, sa luam provocarile ce ne vin si par ca ne debusoleaza un pic dar care ne catapulteaza in alte planuri, proiecte, relatii.
Dani Samo, liderul de la VBS, imi spune ca un motiv de rugaciune pentru ei ar fi unitate in echipa (ei sunt cei mai multi si mai imprastiati prin localitati) iar cei implicati sa faca asta cu toata inima si fiinta lor.
Duminica seara va fi concert in fata primariei cu Chris, Pocaitii si Evgheniy Guduhin ... echipamentul e aici deci nu mai avem acum emotii ca am amanat deja un concert din cauza ... nu mai zic a cui:D.
Sper ca internetul nu ma va mai face sa "retraiesc" ... si sa mai scriu vesti de aici de pe front.

6 comentarii:

denisia spunea...

Foarte frumos... ai multe motive de bucurie, multumire, rugaciune...

cella spunea...

Denisia sunt in birou cu Pocaitii si unul din baietii de aici le arata hip hop in rusa ....
Nu sunt fan hip hop insa ... versurile suna foarte bine ;))

dragobeta spunea...

Buna ziua,
ma numesc Dragos... si daca se poate... vreau si eu ceva poze de la concert cu echipa media. :) daca ai avea si o inregistrare video cu Evgheni guduhin, ar fi extraordinar.
Pana acum sunt cei mai deosebiti oameni care i-am vazut pe o scena.

cella spunea...

Dragos astept sa ajunga Filu si Bora acasa la ei ... si o sa iau legatura cu Gelu ... poate reusesc sa fac rost de inregistrari ...
Cred ca de la distanta sunt ... cei mai buni;)

Anonim spunea...

I would like to exchange links with your site asteptandminunile.blogspot.com
Is this possible?

cella spunea...

If i read your blog and you`ll present yourself a little bit ... i`ll see.
Send me please a link with your blog or site to see it.
Have a blessed evening!