vineri, 24 februarie 2012

wings of life

7 comentarii:

A.Dama spunea...

Imagini superbe!
Dar si mesajul subinteles e puternic.
Deja ma bucur ca voi sti Candva cum au fost concepute toate mai dinainte, fara pic de coruptie.

cella spunea...

m-a impresionat albina aia care "zmotocea" floarea ca sa o polenizeze ...

Livius spunea...

Nu cred ca na va mai interesa nimic din ceeace este material acum, chiar daca aceste lucruri sunt superbe si ne fascineaza fiinta. Acum functionam doar la statutul de Copil, si suntem curiosi la tot ce este in jurul nostru, dar vine vremea cand acest "copil" va creste la statura de Om mare. Iata cum vede unul dintre noi cum vom arata: "Preaiubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi nu s-a aratat inca. Dar stim ca, atunci cand Se va arata El, vom fi ca El; pentru ca Il vom vedea asa cum este." 1Ioan 3:2. Eu abia astept, si de multe ori imi ies din fire de nerabdare.

cella spunea...

Daca acum ne minunam atata cu ochii astia si cu mintea noastra limitata, dar in cer ... oare cat ma voi bucura, minuna, voi lasa fermecata de ceea ce a facut Tata?

Livius spunea...

Te vei identifica in superbul de Acolo si atat!

Unknown spunea...

Livius, iarta-mi cutezanta, daca dumnezeu era asa dezinteresat de material, cred ca nu le gandea cu asa multa precizie, maiestrie si rafinament. Eu stiu un Om ce a fost incantat de crini, de vrabii, de oameni, a avut prietenii, a fost lovit de valurile marii, a fost atins de ura celor din jur, a suferit, a fost ingropat, apoi inviat s-a bucurat de gustul bun al unor pesti si unor faguri cu miere... si era Dumnezeu biruitor asupra mortii, un Dumnezeu in care toti credem! doar ca il cunoastem asa putin... Poate dincolo nu va fi acea iarba verde, poate nu o sa mananc flori de salcam, dar, hai sa fiu un pic visator, daca El a creat universul intreg la un singur cuvant, cu asa mare precizie, iar acum au trecut 2000 de ani de cand El ne pregateste UN LOC, cred ca o sa fie uimitor, si chiar contopiti cu acel Superb, cred ca tot vom fi uimiti de maiestria Lui! (inca o data, iarta-mi cutezanta, te rog)

cella spunea...

Eu cred ca voi sta gura casca si ma voi minuna de Cel Minunat ... si ma voi scalda in maretie, frumusete, dragoste, maiestrie ....