vineri, 11 mai 2012

mai e valabil?

In ultimele zile creierul parca n-a mai acceptat sa conexeze informatiile pe care i le dadeam eu. A ramas setat pe niste chestiuni care ma framanta si ma dor. Duminica mi-am reinnoit decizia de a ma odihni, de a avea o zi de lauda, de a aduce jertfe de multumire ... inca nu stiu cum pot sa o fac viabila in conditiile mele de viata insa incerc.  Nu numai atat, vreau sa ascult, respect, implinesc in viata mea ceea ce spune Domnul. M-am trezit insa cu vreo doua replici ce m-au naucit. Nu m-am gandit ca voi fi asa afectata ...

Am inceput sa analizez daca e corect ce fac, daca e bine, daca nu cumva sunt pe ulei, daca asta vrea Domnul in secolul asta super modern. Cum sa respecti ceea ce spune El in zile noastre? Cum sa traiesti in cadru ce Il spune El in zilele astea? Mai e valabil ce a spus El atunci? Apoi nu sunt in acelasi context ca atunci ... Sa traiesc ca si Isus, traind in zilele noastre? Ce vrea Domnul de la mine? E asta in contradictie cu ceea ce spune Isus? Daca am ales sa Il fac pe Isus Domn si Mantuitor mai trebuie sa traiesc in cadrul dat de Tata?

E ok sa studiezi, sa citesti, sa te rogi, sa iti umpli fiinta cu Domnul, lucrarile si minunile Lui insa sa faci tot ce spune El? Am gasit un clip cu o marturie a doi tineri care si-au trait o parte din viata ... nepasandu-le de Dumnezeu. Acum insa sunt oameni dedicati Domnului care isi lasa viata la dispozitia Lui, care au luat literal Biblia si o aplica in viata lor.

50 de minute din clip e marturia lor. O marturie a unor oameni moderni, din zilele noastre care imi demostreaza ca decizia mea nu-i nebuna, ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, care se dedica Domnului si actioneaza ca si mine. Mi-au intarit convingerea ca decizia mea e buna, e dupa voia Domnului.

8 comentarii:

denisia spunea...

O seara frumoasa, cu multa veselie iti doresc... cunoscatorii stiu...

cella spunea...

ooo, multu copila;)

mi-i dor de tine;)

Catalin Profiri spunea...

super. M-a impresionat felul in care au ales sa traiasca asa cum spune Biblia.

cella spunea...

Daca ei pot sa faca asta, eu de ce nu as putea?

Monna Albu (Novacescu) spunea...

Cella , se pare ca in aceasta saptamana am trecut amandoua prin aceleasi stari,dar ce ma bucura este ca amandoua am luat aceleasi decizii. Citind ceea ce ai scris, m-a ajutat si mai mult sa inteleg ca indiferent de ceea ce se intampla in jur, indiferent de obstacole si mai mult....indiferent de compromisurile spirituale care se fac in jurul meu.....am ales sa raman la ceea ce am primit,chiar daca par o demodata a secolului....eu stiu ca Dumnezeu este acelasi, EL nu se schimba si nici poruncile LUI.AM ales la fel si eu sa stau sa ma linistesc o vreme de toate aceste probleme care m-au naucit zilele astea.
O duminica linistita si multa pace !

cella spunea...

Monna,

am constientizat ceva ce ar fi trebuit sa stiu. Cand decizi sa asculti, dracul te vrea mort.

Stiu ca trebuie sa imi armatura care o zice Domnul si ... sa lupt.

ma bucur ca nu numau eu sunt aici ... multumesc Domnului pentru tine!

Monna Albu (Novacescu) spunea...

Categoric !!! Traim vremurile in care lupta e "pe viata si pe moarte"
Fii binecuvantata Cella !

cella spunea...

Multumesc Monna!