duminică, 26 septembrie 2010

Iosua

Nu e vorba despre Iosua cel care a condus poporul Israel in Canaan ci despre un Iosua Mangalagiu mic si plapand ... ce abia a invatat sa mearga, a implinit un an la sfarsitul lui iulie si care te cucereste din prima.
La inceput parintii nu au stiut ce nu e in regula cu el insa ... pana la urma medicii au descoperit ca are o malformatie care face ca urina sa se intoarca in rinichi in loc sa iasa afara. Cred ca are mai bine de jumatate de an de cand i-au pus un tub ca sa ii ajute rinichii sa creasca si poate canalul acela se va repara.
Astazi, mama lui Iosua ne spunea ca vor pleca la Bucuresti, la cel mai bun urolog pentru copiii din tara pentru control insa poate fi si o operatie ... mai spunea ca sunt pregatiti pentru orice, nu pleaca deznadajduiti, disperati insa ca niciodata au nevoie de sprijin in rugaciune. Sa aiba trecere inaintea oamenilor din spital, a asistentelor, daca va fi operatie Domnul sa faca minuni in sala de operatie ...
Am intrebat-o pe Larisa daca pot sa scriu despre Iosua si mi-a spus ca da  ... eu ma rog ca acel canal ce ii da atatea batai de cap lui Iosua si parintilor lui sa fie asezat de Dumnezeu cum trebuie si ca Iosua sa se intoarca acasa plin de voiosie si zambet ...
Nu reusesc sa gasesc o fotografie mai actuala cu Iosua.

4 comentarii:

Tafnat_Paeneah spunea...

-mă rog Bunului Dumnezeu pentru Iosua şi pentru părinţii lui,binecuvăntaţi fie medicii care tratează şi Dumnezeu care face minuni şi vindecă pe Iosua!

Rodica Botan spunea...

Ma alatur lui vyky si celirlalti. Domnul sa se indure de Iosua cel mic.

cella spunea...

Eu cer minuniiiiii!!!

kameluna spunea...

Iosua copil frumos si drag, ma rog din suflet pentru sanatatea ta si ma rog si pentru parintii tai sa fie tari in credinta si sa nu-si piarda nadejdea...Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga familie iar tu sa devii o marturie vie pentru a întări credinta altora.