joi, 30 decembrie 2010

o noua Revansa!

...încă mă mai adun din amintirile anului ce a fost . Mă simt ca la un priveghi...Am lacrimi în ochi și mă gândesc că le-am avut foarte des în acest an. S-a dus, a trecut...așa cum trece și viața noastră și de multe ori trece pe lângă noi. Am pierdut multe...Punând accentul pe ''urgent'' am ratat ce era mai important. Nu e de mirare că acum îmi adun lacrimile în barbă, jelind. Am fost așa de concentrată să găsesc soluții, încât nu am văzut ce e lângă mine. M-am uitat înainte, cred că prea înainte...
Regretele vin din ceea ce nu am apucat să fac, nu pentru că nu aș fi putut, ci pentru că am privit în direcția greșită. M-am uitat la acel ''ceva'' pe care așteptam să-l primesc, în loc să-L caut pe Cel ce dă! Am căutat mâna în loc să-L caut pe Dătător!
Pe câți dintre voi v-am rănit prin atitudinea mea??? Câți dintre voi ați fost ''soluția'' trimisă de El și eu am trecut mai departe, ignorându-vă? Peste câte ''cadavre''am călcat în goana mea după ceva ''nou'', încercând să-mi hrănesc propria mea vanitate, propria mea înțelegere a ''soluției'' pe care o așteptam de la Dumnezeu?
Eram flămândă după ''noul''care urma să vină, ca un copil al străzii, visând la o prăjitură cu cireașa în top, fără să vadă mâna întinsă a celui ce-i oferea o bucată de pâine...
N-am putut să văd că erați ''cei potriviți la locul potrivit'', soluțiile trimise de Cel ce le deține! Suntem conștienți ca El are rezolvări pentru noi, dar le disprețuim....
Mă prăbușesc în hohote peste coșciugul defunctului an...In mine am hotărât că a fost un an ''rău''. Speram la unul mai bun...Dar m-am gândit; cu aceeași atitudine, voi fi aceeași persoană, îl voi jeli pe 2011 ca pe 2010, invadată de resentimente.
NU mai vreau să fiu la fel! Doamne ajută-mă să mă schimb! Ajută-mă să privesc la CHIPUL TĂU, și știu că Mâna Ta îmi va fi întinsă!
Înaintea mea stă un An ''nou-nouț'', atât de fraged, de pur, de inocent...așa era și cel ce a trecut la începutul lui. Am realizat că anul, nu poate să fie ''rău'' sau ''bun''. Este doar un AN! Un timp care ne este dăruit de Dumnezeu să-l valorificăm. Depinde de noi, de ceea ce facem, ca el să fie catalogat ca fiind bun sau rău.
Aș vrea să pot să îndrept răul pe care l-am făcut, aș vrea să pot să-mi cer iertare celor pe care nu v-am văzut în alergarea mea după soluții.
2011-O nou șansă să-mi iau REVANȘA!...Să-mi pun prioritățile corect și să-L onorez pe Cel ce totdeauna ne oferă soluția potrivită la timpul potrivit! Și nu trebuie să privești prea departe...fiecare pas trebuie făcut la rândul lui. Soluția e chiar lângă tine. DESCHIDE OCHII! 
Articolul e scris de Luminita Ciuciumis si mi-a dat acordul sa il postez.

6 comentarii:

denisia spunea...

_____♫_____♥♥_♥_♥* ♥
__♫_____♫♥_♥__♥_♥* ♥* ♥
_♫_♫__♥_♥♫♥__♥_♥* ♥* ♥
____♥__♥_♥♫_♥_♥* ♥
__♥__♥_♥__♥_♥* ♥

☻/☻/☻/☻/☻/* ♥
/▌/▌/▌/▌/▌▌▌* ♥* ♥
// |_/|/|/|/|/|/|* ♥♥* ♥
2011... Bun venit!

elena marin-alexe spunea...

Este doar un an nou si depinde de noi sa-l folosim ...Este foarte interesanta postarea.
UN AN NOU CU ISUS ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL!

Tafnat_Paeneah spunea...

ce -i viaţa ta?
- e o peniţă!
ce scrii mereu cu ea...
pe un drum ...
dar fără revanşe şi regrete!
azi tu scrie pe-ndelete:
-Isuse vreau să-ti fiu iubită
c-o dragoste neţărmurită
sa te vestesc cu mare dor
căci vei sosi curând pe nor
sa iei acas al tău popor!

cella spunea...

Denisia draga,
abia acum am ajuns la internet si abia acu raspund:D
Si eu o sa ii spun LA MULTI ANI anului 2011 acusica in cateva ore dupa ce o sa ma trezesc maine candva ;))
La multi ani si tie;)!

cella spunea...

Elena,
Da, depinde de noi si eu am decis ce sa fac cu el;)
Salutari calde de pe alte meleaguri decat cele moldovene ;)

cella spunea...

Vyky,
nu pot decat sa spun AMIN
si ... La multi ani familiei mele de acolo;)