duminică, 12 iunie 2011

petrec de Cincizecime

Azi, 12 iunie 2011, sarbatorim Ziua Cinzecimii sau Rusaliile sau Pogorarea Duhului Sfant. Adica atunci a coborat Duhul Sfant peste ucenici si peste cei adunati in Ierusalim ca sa Il astepte. Dumnezeul in care eu ma incred e Triunic: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Greu de conceput pentru multi cum se poate asa ceva insa vreau sa nu uit ca El e Dumnezeu, e fara sfarsit, fara egal in dragoste, putere, intelepciune, fara margini in marime, sfant, sfant, sfat.
Dumnezeul in care eu ma incred este Dragostea insasi nu are ceva dragoste pentru mine ... vreun rest acolo. El e Dragostea.
El e Viata.
El e Adevarul.
Christos e Calea, Adevarul si Viata.
N-as sti cum e Dumnezeul meu, nu as sti de ceea ce face El daca nu ar fi trimis Duhul Sau peste mine sa imi spuna, sa imi deschida mintea incetul cu incetul.
Sunt invitata astazi la sarbatoare. Sunt invitata sa celebrez coborarea Duhul Sfant, a unei parti din Trinitate, din dumnezeire printre noi. Sunt invitata azi la sarbatoarea Lui sa Il las sa se manifeste, sa imi las inima sa cante, sa ma bucur, sa Il las sa ma iubeasca, sa ii sopteasca inimii mele despre Tata, despre Fiul - Christos, despre dragostea Lor pentru mine, despre speranta ce-a adus-o Christos in lume, despre iertarea prin har.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!