duminică, 20 decembrie 2020

a împlinit Planul!

 Ziua 20

Provocarea aceasta de Adevnt m-a ajutat mai mult decât am crezut. Am așezat toate proorociile una lângă și acum văd mai clar cum în Isus Christos, Mesia s-au împlinit toate.

De ce?

Pentru că așa a fost planul făcut din veșnicii.

11. dupa planul vesnic pe care l-a facut in Hristos Isus, Domnul nostru.” Efeseni 3:11

9. caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi,” Efeseni 1:9

Dumnezeu nu lucrează fără noimă, pe ici pe colo, firav și fără sens. El are un plan și indifferent de mofturile și idele mele, El își duce planul la îndeplinire.

“28. Dupa aceea Isus, care stia ca acum totul s-a sfarsit, ca sa implineasca Scriptura, a zis: "Mi-e sete." 29. Acolo era un vas plin cu otet. Ostasii au pus intr-o ramura de isop un burete plin cu otet si I l-au dus la gura. 30. Cand a luat Isus otetul, a zis: "S-a ispravit!" Apoi Si-a plecat capul si Si-a dat duhul.” Ioan 19:28-30

34. I-au dat sa bea vin amestecat cu fiere; dar, cand l-a gustat, n-a vrut sa bea.” Matei 27:34

21. Ei imi pun fiere in mancare, si, cand mi-e sete, imi dau sa beau otet.” Psalmul 69:21

 

Doamne, mulțumesc pentru că nu ne-ai lăsat în neștire și ne-ai dat Scriptura ca să aflăm despre Tine și planul Tău, ai anunțat că va veni un Mântuitor care va muri pentru mine și pentru întreaga omenire. Chiar dacă la început nu am înțeles complet planul Tău, am acceptat că doar prin sângele Lui Isus Christos, Mesia, pot fi iertată de păcatele mele și doar așa am viață veșnică.

 

Isus Christos, Mesia, Fiul Lui Dumnezeu S-a întrupat, a trăit printre oameni, a împlinit Planul făcut din veșnicii, a murit, a înviat și acum îmi pregătește o casă la Tatăl. Va reveni să mă ia ACASĂ.

Până când voi pleca eu ACASĂ sau va reveni El să mă ia, caut să înțeleg mai bine planul Său și să Îl cunosc pe El mai bine.

 


Niciun comentariu: